H ώρα του κορυφαίου

Ο υπερασπιστής του τίτλου στην Σαγκάη, Νόβακ Τζόκοβιτς, “φρέσκος” από το τρόπαιο που κατέκτησε στο Τόκιο, ρίχνεται στη μάχη του 2ου γύρου του Κινεζικού Masters την Τετάρτη…

Ο Νόλε είναι και πάλι εδώ!

Η απόφασή του να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Τόκιο κρίνεται καθ’ όλα πετυχημένη μιας και επιβεβαίωσε την τέλεια σωματική του κατάσταση που έφερε φυσικά με περίπατο τον τίτλο σε ένα τουρνουά που συνάντησε ελάχιστη αντίσταση.

Τώρα όμως μπαίνει στο “κυρίως πιάτο” της Ασιατικής swing και στο πολύ δυνατό τουρνουά της Σαγκάης όπου υπερασπίζεται τον τίτλο και παραδοσιακά

παίζει εξαιρετικό τένις.

Ο τετράκις κάτοχος του τίτλου στην Κίνα ρίχνεται το μεσημέρι της Τετάρτης (13:30GR), στη μάχη του 2ου γύρου και έχει tricky πρεμιέρα κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ.

Ο 19χρονος Καναδός τενίστας δεν έχει δείξει ακόμα σημάδια σταθερότητας στην απόδοσή του στο Tour, αλλά παραμένει ένας αντίπαλος που στην τέλεια του μέρα μπορεί να κερδίσει έναν Τζόκοβιτς που θα δώσει δικαιώματα.

Aυτή θα είναι η τρίτη φετινή αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο τενίστες με τον “Σάπο” να υποκλίνεται στα τέσσερα σετ στο Αυστραλιανό Όπεν κόντρα στον μετέπειτα πρωταθλητή Νόλε και να χάνει πολύ εύκολα στο χώμα της Ρώμης.

Το πρόγραμμα θα κλείσει ο πρόσφατος νικητής του Πεκίνου, Ντομινίκ Τιμ, κόντρα στον πάντα αξιόμαχο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα (15:00 GR).

SHANGHAI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

Κώστας Αϊτάκης

The post H ώρα του κορυφαίου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα