Mαζί με τον Φέντερερ στο Τόκιο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανυπομονεί να αντιμετωπίσει την πρόκληση μιας συνάντησης με τον Ρότζερ Φέντερερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Πήρε μια…πρώτη γεύση του μέρους που θα φιλοξενήσει το επόμενο καλοκαίρι τη μεγάλη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε περίπατο στο 500ρι τουρνουά του Τόκιο που κατέκτησε

με συνοπτικές διαδικασίες και προϊδέασε τον εαυτό του για τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσει σε λιγότερο από έναν χρόνο από τώρα, όταν και αναμένεται να αγωνιστεί, αν όλα πάνε καλά, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

“Η επιφάνεια ταιριάζει στο παιχνίδι μου και το όλο μέρος είναι φανταστικό. Η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα μου στο Wimbledon, την προετοιμασία μου και φυσικά την οικογένειά μου” εξηγεί ο Νόλε.

Ανυπομονεί μάλιστα στην προοπτική να συναντήσει για πρώτη φορά τον μεγάλο του αντίπαλο, Ρότζερ Φέντερερ σε μια τέτοια διοργάνωση έχοντας παίξει κόντρα στον Ναδάλ στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο, το 2008.

“Ο Ρότζερ δεν έπαιξε στο Ρίο, εγώ δεν ήμουν σε καλή κατάσταση τότε. Πραγματικά, εύχομαι να είμαστε υγιείς και παρόντες και οι δύο στο Τόκιο και, γιατί όχι, να τεθούμε αντίπαλοι! Θέλω να τα πάω καλύτερα από το Πεκίνο, θέλω το χρυσό μετάλλιο!” προειδοποιεί ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο που, αν ένα τρόπαιο λείπει από τη συλλογή του είναι το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Mαζί με τον Φέντερερ στο Τόκιο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα