Εκδίκηση, τέσσερα χρόνια μετά – VIDEO

Ο Ρότζερ Φέντερερ ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στη Σαγκάη, κερδίζοντας στα δυο σετ τον φορμαρισμένο, Άλμπερτ Ραμος Βινόλας…

Εκδίκηση για την ήττα που είχε υποστεί από τον Ισπανό, τον Οκτώβριο του 2015 στη Σαγκάη, πήρε ο Ρότζερ Φέντερερ στην πρεμιέρα του στο φετινό Masters της Κίνας.

Ο 38χρονος Ελβετός αν και δυσκολεύτηκε σε ορισμένες στιγμές του αγώνα, κατάφερε να τον “κλείσει” στα δυο σετ, παίρνοντας το εισιτήριο για τους “16” καλύτερους του τουρνουά.

Μετά

από 86 λεπτά αγώνα, ο Ρότζερ επιβλήθηκε του Ράμος, Νο46 τενίστα του κόσμου αυτή τη στιγμή, με 6-2, 7-6(5) και θα συναντήσει στον 3ο γύρο, τον νικητή του ματς ανάμεσα στον Νταβίντ Γκοφάν και τον Μίχαηλ Κουκούσκιν.

Ο Ρότζερ έχασε μόλις οκτώ πόντους στο σερβίς του (46/54) και όντας σε καταπληκτική ημέρα από τη βασική γραμμή, δεν άφησε τον αντίπαλό του να φτάσει ούτε μια φορά σε μπρέικ πόιντ.

Αν και ο Ράμος προσπάθησε πολύ, δεν βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν, αφού είχε απέναντί του έναν εξαιρετικό Φέντερερ, που του κρατούσε… μανιάτικο από το 2015, όταν και τον είχε κερδίσει στον 2ο γύρο του Shanghai Masters.

Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι ο Ελβετός χρειάστηκε μόλις πέντε μπρέικ πόιντς, από τα οποία εκμεταλλεύτηκε τα δυο, για να φτάσει εν τέλει στη νίκη. Στο τάι-μπρέικ του δευτέρου σετ, πάντως, χρειάστηκε να επιστρέψει και από το 0-2 με το οποίο προηγήθηκε ο Ράμος.

SHANGHAI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκδίκηση, τέσσερα χρόνια μετά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα