H Μπάρτι υποκλίνεται στη Σάκκαρη

Η δυνατή φιλία των Σάκκαρη-Μπάρτι θα δοκιμαστεί την Παρασκευή στο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Western & Southern Open

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Άσλει Μπάρτι, τόσο για το τένις όσο και για τον χαρακτήρα της Μαρίας Σάκκαρη, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρηση στην 8αδα του Σινσινάτι.

Οι δύο καλές φίλες, θα αναμετρηθούν για 3η φορά στο WTA Tour, το απόγευμα της Παρασκευής (18:00GR-COSMOTE TV) στον πρώτο προημιτελικό του Western & Southern Open.

“Είναι

μια από τις καλύτερες φίλες μου στο tour. Είναι ένα υπέροχο κορίτσι. Δεν νομίζω να βρείτε κάποια που να έχει να πει κάποιον κακό λόγο γι’αυτή στα αποδυτήρια. Είναι απίστευτα ταπεινή και δουλεύει πολύ σκληρά. Όποιος δουλεύει τόσο σκληρά, ανταμείβεται. Αυτή τη χρονιά έχει ανταμειφθεί με ορισμένα φανταστικά αποτελέσματα. Είχαμε και μαζί κάποια φοβερά ματς στο παρελθόν.

“Νομίζω ότι οι συνθήκες στο Σινσινάτι, ταιριάζουν στο παιχνίδι της. Μπορεί να χρησιμοποιήσει το kick serve και το forehand της όταν βρίσκει χρόνο. Αυτή είναι η πρόκλησή μου για αύριο, να βγω εκεί έξω και να προσπαθήσω να εξουδετερώσω το σερβίς της και να προσπαθήσω να είμαι από πάνω σε κάποιους πόντους”

Τον ίδιο σεβασμό και εκτίμηση τρέφει και η Μαρία Σάκκαρη για το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης η οποία τον περασμένο Ιούνιο κατέκτησε το Γαλλικό Όπεν και λίγες εβδομάδες αργότερα, σκαρφάλωσε στην κορυφή της κατάταξης στη WTA.

“Ξέρετε τη γνώμη μου για την Ας. Είναι πολύ cool άτομο. Ήρεμη, ψύχραιμη και πολύ φιλική. Είναι από τα καλύτερα κορίτσια που έχουμε στα αποδυτήρια. Είναι ωραίο να έχεις τέτοιους ανθρώπους κοντά σου. Και οι δύο μας αρέσει να χτυπάμε το forehand μας. Δεν είμαστε ψηλές. Χρησιμοποιεί λίγο περισσότερο το slice και έρχεται πιο συχνά στο φιλέ. Εγώ είμαι περισσότερο στη βασική γραμμή και κυνηγάω μπάλες”

Η πρώτη συνάντηση των δύο κοριτσιών, είχε γίνει στην Ταϊπέι το 2016 σε ένα WTA 125k, με τη Μπάρτι να κερδίζει 2-1 σετ.

Ακολούθησαν δύο WTA μονομαχίες, σε Indian Wells 2018 και Australian Open 2019 όπου στην Καλιφόρνια κέρδισε η Μαρία και στη Μελβούρνη η Αυστραλέζα.

WESTERN & SOUTHERN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post H Μπάρτι υποκλίνεται στη Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα