Για την υπέρβαση και το άλμα στην κατάταξη

Η μεγάλη ώρα είναι τώρα για τη Μαρία Σάκκαρη που καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τις κορυφαίες του κόσμου

Μετά τις δύο σπουδαίες Top10 νίκες επί των Κβίτοβα και Σαμπαλένκα αυτή την εβδομάδα στο Σινσινάτι, η Μαρία Σάκκαρη έχει μπροστά της ένα εξαιρετικά δύσκολο εμπόδιο που ακούει στο όνομα Άσλει Μπάρτι.

Η πρωταθλήτρια του Γαλλικού Όπεν και πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι η επόμενη αντίπαλος της Μαρίας στον πρώτο σημερινό προημιτελικό (18:00GR-COSMOTE TV) του Western & Southern Open.

Βάζοντας στην άκρη την εξαιρετική προσωπική σχέση που διατηρούν,

οι δύο ανερχόμενες τενίστριες θα παλέψουν για την πρόκριση στην 4αδα του Σινσινάτι που, ειδικά, στην περίπτωση της Μαρίας Σάκκαρη θα έχει υπερθετική επίπτωση και στην παγκόσμια κατάταξη.

Αν η 24χρονη Αθηναία προκριθεί στα ημιτελικά, θα ανέβει στην 24η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, σημειώνοντας νέο ρεκόρ καριέρας. Σε περίπτωση αποκλεισμού, θα κερδίσει δύο θέσεις και θα ανέβει στο Νο31, έχοντας εξασφαλίσει θέση seeded στο Αμερικανικό Όπεν.

Η προϊστορία είναι 1-1, με τη Μαρία να έχει κερδίσει στο Indian Wells 2018 και τη Μπάρτι να επικρατεί στο φετινό Australian Open.

Η νικήτρια θα περιμένει μια εκ των Πλίσκοβα-Κουζνέτσοβα στα ημιτελικά που αγωνίζονται λίγο αργότερα (20:00GR). Β.Γουίλιαμς-Κις (02:00GR) και Οσάκα-Κένιν (22:00GR) οι άλλοι δύο προημιτελικοί στο γυναικείο ταμπλό.

WESTERN & SOUTHERN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Στους άνδρες, ο Νόβακ Τζόκοβιτς καλείται να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά απέναντι στον Λούκας Πουίγ (04:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) και να συνεχίσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του στο Σινσινάτι έχοντας συντρίψει τον Γάλλο στη μια και μοναδική φορά που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι, για το φετινό Australian Open (6-0, 6-2, 6-2).

Ο Σέρβος θέλει να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των Φέντερερ (αποκλεισμός) και Ναδάλ (απόσυρση), κατακτώντας τον 34ο Masters τίτλο της καριέρας του με τον οποίον θα μειώσει τη διαφορά απ’τον πρωτοπόρο Ναδάλ (35).

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζει ο Ρώσικος εμφύλιος ανάμεσα στον φορμαρισμένο Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον προερχόμενο από τη μεγάλη νίκη επί του Φέντερερ στον 3ο γύρο, Αντρέι Ρούμπλεφ (02:00GR). Ένας απ’τους δύο, θα είναι πιθανότατα ο αντίπαλος του Νόλε στους “4”.

Σε περίπτωση που ο Μεντβέντεφ πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά, θα ξεπεράσει στην 7η θέση της κατάταξης τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, τα πράγματα είναι πολύ ανοιχτά και ένας εκ των Μπαουτίστα, Γκασκέ, Γκοφάν και Νισιόκα θα φτάσει μέχρι τον τελικό του Σινσινάτι.

Στον πρώτο προημιτελικό αναμετρούνται (20:00GR) οι Μπαουτίστα Αγκουτ και Ρισάρ Γκασκέ ενώ ακολουθεί το ματς του Νταβίντ Γκοφάν με τον Γιοσιχίτο Νισιόκα (22:00GR).

CINCINNATI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Για την υπέρβαση και το άλμα στην κατάταξη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα