Wild card στο Winston-Salem για Μάρει

Η προσπάθεια επιστροφής στα singles του ATP Tour, συνεχίζεται για τον Άντι Μάρει

Αν και πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στα μονά του Αμερικανικού Όπεν, λόγω της αδυναμίας του να διαχειριστεί τα best of five παιχνίδια, ο Άντι Μάρει θα παίξει στα singles του τελευταίου τουρνουά προετοιμασίας για το US Open,

στο Γουίνστον-Σάλεμ την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο 32χρονος Σκωτσέζος, δέχθηκε με ικανοποίηση τη wild card των διοργανωτών και θα παίξει μόλις στο δεύτερο τουρνουά του, μετά το Australian Open, έχοντας επιστρέψει στα μονά αυτή την εβδομάδα στο Σινσινάτι όπου αποκλείστηκε στον 1ο γύρο απ’τον Ρισάρ Γκασκέ στα δύο σετ.

“Αυτό που χρειάζομαι τώρα, είναι παιχνίδια. Θέλω να επιστρέψω στα μονά και πρέπει να δοκιμάσω τον εαυτό μου. Το Winston-Salem Open είναι το τέλειο μέρος για να το κάνω. Έχω μιλήσει με συναδέλφους και μου έχουν πει τα καλύτερα για το τουρνουά. Ωραίες εγκαταστάσεις, γυμναστήριο κλπ. Ο καιρός θα είναι επίσης καλός. Είναι ένα ακόμη βήμα για την ολική επιστροφή μου. Ελπίζω να κάνω μια καλή πορεία” είπε ο Μάρει.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο διευθυντής των αγώνων, Μπίλ Οακς: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε τον Μάρει στο τουρνουά μας. Ο Άντι παραμένει ένας από τους σπουδαιότερους τενίστες στο άθλημα. Αυτή τη χρονιά, το ταμπλό μας θα είναι φανταστικό”

Κέβιν Άντερσον, Τόμας Μπέρντιχ, Νικολόζ Μπασιλασβίλι, Ντένις Σαποβάλοφ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Φράνσις Τιαφό, Μπενουά Περ και Σαμ Κουέρι μερικά από τα σημαντικά ονόματα που θα λάβουν μέρος στην ATP 250 διοργάνωση.

Guess what??

The comeback continues in Winston-Salem!

Tickets are still available.
For now…

: cameraworkusa#murray#wildcard#wsopen#dtws pic.twitter.com/vCGOaTmBC1

Winston-Salem Open (@WSOpen) August 16, 2019

The post Wild card στο Winston-Salem για Μάρει appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα