Ολοταχώς για υπεράσπιση – VIDEO

O Τζόκοβιτς είναι ο μοναδικός απ’τους Top 8 seeds που έχουν παραμείνει στο ταμπλό του Western & Southern Open

Στα προημιτελικά του Σινσινάτι προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος δυσκολεύτηκε λίγο αλλά είχε τον έλεγχο του ματς απέναντι στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, στο βραδινό πρόγραμμα της Πέμπτης.

Ο υπερασπιστής του τίτλου και Νο1 του ταμπλό, επικράτησε 6-3, 6-4 του αντιπάλου του και σφράγισε το ραντεβού με τον Λούκας Πούιγ, στον απόηχο του αποκλεισμού του Ρότζερ Φέντερερ λίγο νωρίτερα απ’τον qualifier Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ήταν

η 4η νίκη σε ισάριθμα ματς του Τζόκοβιτς επί του πρώην Top10, Καρένιο Μπούστα με τον 32χρονο Σέρβο να σώζει και τα 4 break points του Ισπανού στο ματς, σημειώνοντας ο ίδιος από ένα σε κάθε σετ.

“Ήταν δύσκολο, δώσαμε μάχη. Το σερβίς μου ήταν ίσως το καλύτερο χτύπημά μου σήμερα. Είχα πάνω από 70% ευστοχία. Με έβγαλε από τη δύσκολη θέση στο 2ο σετ, όταν αντιμετώπιζα break points” είπε ο Τζόκοβιτς.

Στα προημιτελικά της Παρασκευής (04:00GR-COSMOTE TV), ο Νόλε θα αντιμετωπίσει τον Λούκας Πουίγ, μόλις για δεύτερη φορά μετά τη συντριπτική νίκη στο φετινό Australian Open (6-0, 6-2, 6-2).

O Πουίγ, πρώην Νο10 και νυν Νο35 της παγκόσμιας κατάταξης, πέτυχε σπουδαία νίκη επί του φορμαρισμένου Κάρεν Κατσάνοφ με 6-7(3), 6-4, 6-2 και προκρίθηκε στον 3ο προημιτελικό καριέρας σε Masters τουρνουά και πρώτο τη φετινή σεζόν.

“Είμαι χαρούμενος που είμαι στη φόρμα που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή και που βρίσκομαι στα προημιτελικά” είπε ο 25χρονος Γάλλος.

CINCINNATI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Ολοταχώς για υπεράσπιση – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα