Grand Slam winners εν δράσει!

18:12 1/2/2021 - Πηγή: Tennis24
Άσλεϊ Μπάρτι, Πέτρα Κβίτοβα, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, Ναόμι Οσάκα και Ίγκα Σβίατεκ φιγουράρουν σε ένα σούπερ πρόγραμμα αγώνων για τη 2η μέρα των WTA τουρνουά της Μελβούρνης!

Το τένις, επιτέλους, επέστρεψε για τα καλά και η Τρίτη θα είναι μια μέρα ασφυκτικά γεμάτη με πολύ σπουδαία ματς σε αντρικό και γυναικείο τένις!

Όσον αφορά στους άντρες, μαζί με τα δύο τουρνουά της σειράς ATP 250 ξεκινάει και το φαντασμαγορικό ATP Cup

στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί τα δυνατότερα ονόματα του τουρ, ωστόσο, και οι γυναίκες έχουν την τιμητική τους με πολύ μεγάλα ονόματα να δίνουν το πρώτο τους ματς στη Μελβούρνη!

Ξεκινάμε με το τουρνουά Gippsland Trophy όπου θα κάνει την εμφάνισή της η κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων, Ναόμι Οσάκα, στην πρώτη της εμφάνιση μετά τον θρίαμβό της στο US Open όπου κατέκτησε τον δεύτερο της τίτλο στη Νέα Υόρκη!

Η 23χρονη Γιαπωνέζα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην πρεμιέρα της μιας και παίζει κόντρα στην πολύ επικίνδυνη Αλιζέ Κορνέ (05:00 GR) για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Για το ίδιο τουρνουά, μία άλλη Grand Slam winner που το τελευταίο της ματς ήταν κερδισμένος τίτλος σε Major, η Ίγκα Σβίατεκ που κέρδισε φυσικά το Ρολάν Γκαρός, θα παίξει κόντρα στην πολύ ταλαντούχα Σλοβένα Κάγια Γιούβαν (07:00 GR) σε ένα ματς πραγματικό “τόπο στα νιάτα” μιας και οι δύο τενίστριες είναι γεννημένες μετά το Millenium.

Στο ίδιο τουρνουά, έχουμε το ντεμπούτο της ανίκητης από τα τέλη του 2019, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Λευκορωσίδα έχει κερδίσει τα τρία τελευταία τουρνουά στα οποία έχει αγωνιστεί και έχει τεράστιες βλέψεις για τη φετινή Αυστραλιανή swing ελπίζοντας ότι θα ξεκινήσει δυναμικά κόντρα στην big hitter Εσθονή Κάια Κανέπι (03:30 GR).

Περνάμε στο τουρνουά Yarra Valley Classic που φιλοξενείται επίσης στη Μελβούρνη και εκεί ξεχωρίζει, το δίχως άλλο, η παρουσία της κορυφαίας τενίστριας στον κόσμο, Άσλεϊ Μπάρτι.

Η 24χρονη τενίστρια έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο φιλικό κόντρα στη Σιμόνα Χάλεπ, ωστόσο, αυτό θα είναι το πρώτο της επίσημο ματς εδώ και 11 μήνες κόντρα στην έμπειρη Ρουμάνα Άννα Μπόγκνταν (09:30 GR) σε ένα ματς που, εύκολα δύσκολα, αναμένεται να επικρατήσει.

Η φιναλίστ του Australian Open το 2019, Πέτρα Κβίτοβα, ξεκινάει την παρουσία της στη Μελβούρνη με ένα δυνατό ντέρμπι κόντρα στην αειθαλή Βίνους Γουίλιαμς!

Η 40άρα πια Αμερικανίδα τενίστρια δεν λέει να το βάλει κάτω και συνεχίζει στην 26(!) σεζόν της στο τουρ και θα παίξει κόντρα στην Τσέχα στο ματς που κλείνει το πρόγραμμα της μέρας (11:00 GR).

Θα προηγηθεί η πολύ επικίνδυνη πρεμιέρα της Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα κόντρα στην Άλισον Φαν Ούιτβανκ στις 08:30 GR.

GRIPPSLAND TROPHY DRAW | DOUBLES DRAW |  OOP (+9h)

YARRA VALLEY CLASSIC SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Grand Slam winners εν δράσει! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα