Greek Souvlaki στη Μελβούρνη για καλό σκοπό

10:36 1/2/2021 - Πηγή: Tennis24

O Στέφανος Τσιτσιπάς και οι συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδος που θα πάρει μέρος στο ATP Cup, επισκέφτηκαν το Ελληνικό εστιατόριο “Stalactites” και δημιούργησαν το limited edition τυλιχτό “Tsitsipas Souvlaki”.

Το 100% των πωλήσεων από τη συγκεκριμένη έκδοση, θα διατεθούν από το εστιατόριο για την καταπολέμηση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού, μέσω των ιδρυμάτων SecondBite και Μαζί για το Παιδί (Together for the Children).

Το “Tsitsipas Souvlaki” θα είναι διαθέσιμο για τους

πελάτες του εστιατορίου από τη Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου έως τις 24 του μήνα.

“Νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου, στη Μελβούρνη. Η υποδοχή από την Ελληνική κοινότητα εδώ, είναι φανταστική. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, λαχταρούσα ένα σουβλάκι από τους “Stalactites” και επιτέλους βρίσκομαι εδώ με την οικογένεια και την ομάδα μου” είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μαζί του στο Ελληνικό εστιατόριο βρέθηκαν οι συμπαίκτες του Πέτρος Τσιτσιπάς, Μάρκος Καλοβελώνης και Μιχάλης Περβολαράκης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε συνεργαστεί και πέρυσι με το Ελληνικό εστιατόριο και τα έσοδα από τις πωλήσεις του “Tsitsipas Souvlaki” πήγαν για την καταπολέμηση των φονικών πυρκαγιών στην Αυστραλία.

Tennis players are making the most of their newfound freedom since leaving hotel quarantine, but none more so than world number 6 Stefanos Tsitsipas.
He's followed the lead of his Greek predecessors… indulging in some of Melbourne's world-renowned Hellenic cuisine @NatYoannidis pic.twitter.com/ltxPJ83snI

— 10 News First Melbourne (@10NewsFirstMelb) February 1, 2021

The post Greek Souvlaki στη Μελβούρνη για καλό σκοπό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα