ATP Cup: Πρεμιέρα με τους Top4 του κόσμου

16:35 1/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφαελ Ναδάλ, Ντόμινικ Τιμ και Ντανίλ Μεντβέντεφ, θα κλέψουν την παράσταση στην πρεμιέρα του ATP Cup την Τρίτη (02/02) στη Μελβούρνη.

Η διοργάνωση που έκανε πέρυσι το ντεμπούτο της στο ATP Tour, θα αποτελέσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των κορυφαίων τενιστών του κόσμου ενόψει του Australian Open που ξεκινάει

την ερχόμενη Δευτέρα (08/02) στις ίδιες εγκαταστάσεις.

Στο πρόγραμμα της πρεμιέρας υπάρχουν οι τέσσερις αναμετρήσεις: Σερβία-Καναδάς (Group A), Ισπανία-Αυστραλία (Group B), Αυστρία-Ιταλία (Group C) και Ρωσία-Αργεντινή (Group D).

Το Order of Play θα ξεκινήσει με τη μάχη της κατόχου του τίτλου, Σερβίας απέναντι στον φιλόδοξο Καναδά, με τον Ντούσαν Λάγιοβιτς να αντιμετωπίζει αρχικά (01:00GR) τον Μίλος Ράονιτς και στη συνέχεια να μπαίνουν στη Rod Laver Arena τα Νο1 των δύο χωρών, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντένις Σαποβάλοφ (02:30GR). Εφόσον χρειαστεί, θα ακολουθήσει παιχνίδι διπλού ανάμεσα σε Κραϊνοβιτς/Κάτσιτς-Ράονιτς/Σαποβάλοφ.

Με ίδια ώρα έναρξης, θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Αυστρίας-Ιταλίας όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση Τιμ-Μπερετίνι (02:30GR) ενώ θα έχει προηγηθεί (01:00GR) ο αγώνας Νόβακ-Φονίνι.

Στο απογευματινό πρόγραμμα της πρεμιέρας, η Ισπανία αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Αυστραλία με τις αναμετρήσεις Μπαουτίστα Αγκουτ-Μίλμαν (06:30GR) και Ναδάλ-Ντε Μινόρ (10:00GR).

Τέλος, Ρωσία και Αργεντινή θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με νίκη τη διοργάνωση, στους αγώνες Ρούμπλεφ-Πέγια (06:30GR) και Μεντβέντεφ-Σβάρτσμαν (10:00GR).

Who wore it best?

#ATPCup pic.twitter.com/MmHVXITR4t

— ATPCup (@ATPCup) January 31, 2021

ATP CUP DRAW | OOP (+9h)

The post ATP Cup: Πρεμιέρα με τους Top4 του κόσμου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα