Dubai Championships: Βράδυ Δευτέρας με Τζόκοβιτς και Μάρει

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας των αγώνων στο Dubai Tennis Championships με δύο κορυφαία ονόματα να ξεχωρίζουν στην πρεμιέρα της ATP 500 διοργάνωσης.

Νόβακ Τζόκοβιτς και Άντι Μάρει θα είναι τα κεντρικά πρόσωπα της 1ης ημέρας καθώς θα αγωνιστούν back to back το βράδυ της Δευτέρας για τον 1ο γύρο του τουρνουά.

Αρχικά, στις 17:00GR o Σκωτσέζος που έχει κατακτήσει τον τίτλο στη

διοργάνωση του 2017 και αγωνίζεται ως wild card στο φετινό τουρνουά, θα αντιμετωπίσει τον qualifier Αυστραλό, Νο148 στον κόσμο, Κρίστοφερ Ο’Κόνελ με τον νικητή να διασταυρώνεται στο 2ο γύρο με τον αντίστοιχο της αναμέτρησης Σίνερ-Νταβίντοβιτς Φοκίνα που αγωνίζονται την Τρίτη.

Στο τελευταίο ματς της Δευτέρας (19:00GR), ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο tour, μετά τη μεγάλη περιπέτεια στην Αυστραλία.

Είναι το πρώτο τουρνουά για τον Σέρβο στη φετινή σεζόν και στην πρεμιέρα του θα αντιμετωπίσει τον wild card Ιταλό, Λορένζο Μουζέτι που αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του παγκοσμίου τένις, ωστόσο το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται ιδιαίτερα ντεφορμέ.

Magnificent Monday: The 30th anniversary of the ATP 500 week explodes into action with Djokovic and Murray making appearances on the opening night.

Be part of the thrill, buy your tickets now – link in bio pic.twitter.com/Pxne6CrQXh

Dubai Tennis Champs (@DDFTennis) February 20, 2022

DUBAI CHAMPIONSHIPS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+2h)

The post Dubai Championships: Βράδυ Δευτέρας με Τζόκοβιτς και Μάρει appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα