Davis Cup: Τζόκοβιτς-Σίνερ και πάλι αντιμέτωποι (vids)

Νόβακ Τζόκοβιτς και Γιάνικ Σίνερ θα βρεθούν αντιμέτωποι για 3η φορά, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Η Ιταλία και η Σερβία, ξεπέρασαν τα εμπόδια των Ολλανδία και Μεγάλη Βρετανία και σφράγισαν το μεταξύ τους ραντεβού στα ημιτελικά των Davis Cup Finals που διεξάγονται αυτή την εβδομάδα στη Μάλαγα.

Αυτό σημαίνει ότι οι κορυφαίοι τενίστες των δύο χωρών, Τζόκοβιτς και Σίνερ, θα αναμετρηθούν στο 2ο rubber του σπουδαίου ημιτελικού που

θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Deportes Jose Maria Martin Carpena.

Αρχικά, η Ιταλία κέρδισε 2-1 την Ολλανδία με τον Σίνερ να αναλαμβάνει δράση τόσο στο μονό όσο και στο διπλό.

Μετά τη συναρπαστική νίκη του Μπόριτς βαν ντε Ζαντσουλπ επί του Ματέο Αρνάλτνι με 6-7(6), 6-3, 7-6(7) ο 22χρονος Ιταλός ισοφάρισε για τη χώρα του επικρατώντας με 7-6(3), 6-1 του Τάλον Γκρίεκσπουρ και στη συνέχεια μαζί με τον Λορένζο Σονέγκο κέρδισαν με 6-3, 6-3 τους Γκρίεκσπουρ/Κούλχοφ, δίνοντας στην Ιταλία την πρόκριση στα ημιτελικά.

Αμέσως μετά, από τη στιγμή που ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς κατάφερε να κερδίσει στις λεπτομέρειες με 7-6(2), 7-6(6) τον Τζακ Ντρέιπερ, όλα έγιναν πιο εύκολα για τη Σερβία καθώς ο Νόβακ Τζόκοβιτς, φρέσκος από την κατάκτηση του 7ου ATP Finals της καριέρας του, επιβλήθηκε 6-4, 6-4 του Κάμερον Νόρι και οδήγησε τη χώρα του στις “4” καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός της διοργάνωσης Αυστραλία-Φινλανδία και η νικήτρια χώρα θα περιμένει είτε τη Σερβία είτε την Ιταλία στον τελικό της Κυριακής.

DAVIS CUP DRAWS & RESULTS | SCHEDULE (-1h)

The post Davis Cup: Τζόκοβιτς-Σίνερ και πάλι αντιμέτωποι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα