Βαλένθια: Στον τελικό των διπλών η Γραμματικοπούλου!

Νέα μεγάλη νίκη για τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 100.000 δολαρίων στη Βαλένθια της Ισπανίας, με την οποία προκρίνεται στον τελικό, έχοντας για παρτενέρ της την 32χρονη Ρουμάνα, Αντρέα Μίτου.

Το ελληνορουμανικό δίδυμο επικράτησε με 7-6(2), 6-4 των Νίκα Ράντισιτς (Σλοβενία) και Ντάρια Σεμενίσταγια (Λετονία), μετά από μία ώρα και 29 λεπτά αγώνα στο Court 2, και εξασφάλισαν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Για

να φτάσουν ως εδώ, Γραμματικοπούλου και Μίτου αρχικά επικράτησαν των Ισπανίδων Πάουλα Αρίας Μανιόν και Ιρένε Μπουρίγιο Εσκοριουέλα με 6-2, 6-1, ενώ στην 8άδα νίκησαν τις κορυφαίες του ταμπλό, Αλίσια Μπαρνέτ (Αγγλία) και Αντζέλικα Μορατέλι (Ιταλία) με 3-6, 7-6(0), 10-5.

Στο ματς τίτλου θα βρουν απέναντί τους τις No2 του ταμπλό, τις Αλιόνα Μπολσόβα (Ισπανία) και Νατέλα Τζαλαμίτζε (Γεωργία), που επικράτησαν νωρίτερα του ουκρανικού διδύμου, Μαρίνα Κολμπ και Ναντίγια Κολμπ με 6-2, 6-1.

Σχετικά με τα μονά, η Βαλεντίνη δεν τα κατάφερε απέναντι στην 21χρονη Ισπανίδα, και κάτοχο Wild Card για τη συμμετοχή της, Λεϊρέ Ρομέρο Γκορμάζ, καθώς έχασε με 6-4, 1-6, 6-3 μετά από μία ώρα και 51 λεπτά αγώνα στο χωμάτινο Court 2.

The post Βαλένθια: Στον τελικό των διπλών η Γραμματικοπούλου! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα