Οριστικό τέλος εποχής για τις αδερφές Αλαγέτο (video)

Την αυλαία της επαγγελματικής τους καριέρας έριξαν οριστικά οι δίδυμες αδερφές Μάπι και Μάγιο Αλαγέτο. Οι δύο Ισπανίδες ηττήθηκαν στη Φάση των “32” του Mexico Open για το World Padel Tour, με αποτέλεσμα να χάσουν τη βαθμολογική θέση που τους έδινε εισιτήριο για το Barcelona Master Final.

Αυτό συνέβη και σε συνάρτηση με την πρόκριση των

Βέρο Βιρσέδα και Κλαούντια Γένσεν στον επόμενο γύρο, επιφέροντας το… προσπέρασμα στην κατάταξη. Έτσι, οι 39χρονες Ισπανίδες ουσιαστικά έδωσαν το τελευταίο ματς της επαγγελματικής τους καριέρας στο Μεξικό, αφού είχαν από μήνες πριν ανακοινώσει πως η τρέχουσα θα είναι η τελευταία σεζόν τους.

Σήμερα (23/11) οι “Gemelas Atomicas” επιβεβαίωσαν το φινάλε της πορείας τους στο επαγγελματικό Τουρ, μέσω ανάρτησης στον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gemelas Atomikas (@gemelas_atomikas)

Για τις σπουδαίες Ισπανίδες αυτό είναι το τέλος μίας απίστευτης διαδρομής που τις βρήκε να κατακτούν 32 τίτλους στο WPT και να ολοκληρώνουν τέσσερις χρονιές (2014, 2015, 2017, 2018) στο Νο1 της κατάταξης.

Οι δυο τους ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει εάν θα συνεχίσουν να έχουν παρουσία στο σπορ αγωνιζόμενες σε κάποιο μη επαγγελματικό σιρκουί, ωστόσο φαντάζει πιο πιθανό να… κρεμάσουν πλήρως τις ρακέτες τους. Έστω και προσωρινά.

Τα highlights του ματς Αλαγέτο/Αλαγέτο – Κανόβας/Βελάσκο στην αρχή του βίντεο:

The post Οριστικό τέλος εποχής για τις αδερφές Αλαγέτο (video) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα