Σρτζαν Τζόκοβιτς: “Ενοχλεί που ο Νόβακ είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου”

Ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς, Σρτζαν, τόνισε ότι πολλοί δεν αναγνωρίζουν την κυριαρχία του γιου του, προέβλεψε ότι ο Τζόκοβιτς μπορεί να φτάσει τις 500 εβδομάδες στο Νο1 του κόσμου, ενώ-για πολλοστή φορά-αναφέρθηκε στον Ρότζερ Φέντερερ, αλλά και την Στέφι Γκραφ. 

“Για 15 χρόνια είναι ο καλύτερος του κόσμου σε όλες τις πιθανές κατηγορίες”, είπε ο Σρτζαν Τζόκοβιτς. “Αυτό, φυσικά, τους ενοχλεί, γι’ αυτό και δεν παραδέχονται ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Για παράδειγμα, ο Φέντερερ ήταν

για πολλά χρόνια ο καλύτερος, έχοντας 310 εβδομάδες στο Νο.1.”

“Όταν ο Νόβακ τον έφτασε, ξαφνικά άρχισαν να λένε ότι η Στέφι Γκραφ είχε 370 εβδομάδες. Πέρασε και την Στέφι, οπότε θα βρουν κάποιον πριν από την εποχή των όπεν που είχε 500 εβδομάδες. Θέλετε να φτάσει τις 500 εβδομάδες ή και να τις ξεπεράσει; Θα το κάνει κι αυτό!” κατέληξε ο Σέρβος. 

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Δευτέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς συμπλήρωσε συνολικά 400 εβδομάδες στο Νο1 του κόσμου, έχοντας αφήσει πίσω του τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος με τη σειρά του κρατάει ακόμα το μεγαλύτερο σερί εβδομάδων στο Νο1 με 237 συνεχόμενες στην κορυφή της κατάταξης με το μεγαλύτερο σερί του Τζόκοβιτς να είναι στις 86 εβδομάδες.

The post Σρτζαν Τζόκοβιτς: “Ενοχλεί που ο Νόβακ είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα