MotoGP Βαλένθιας με Bagnaia πρωταθλητή από το Sprint

Το πρόγραμμα του MotoGP Grand Prix της Βαλένθιας

MotoGP Βαλένθιας: Βρείτε το πλήρες πρόγραμμα για το Grand Prix της Βαλένθια, τον τελευταίο γύρο της σεζόν MotoGP 2023 που θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα  MotoGP συνεχίζει την περιοδεία του στη Βαλένθια, στην πίστα Ricardo Tormo, για να διεκδικήσει την τελευταία συνάντηση των 20 που έχουν εγγραφεί στο ημερολόγιο

το 2023.

Η πειθαρχία έφυγε από το Κατάρ μετά από έναν γύρο γεμάτο ανατροπές. Ο νικητής του Sprint, ο Jorge Martin φαινόταν ότι θα μπορούσε να κυριαρχήσει στη συνάντηση στο Losail. Ωστόσο, τα ελαστικά του τον απέτυχαν την Κυριακή στον κύριο αγώνα και ο Ισπανός έπεσε στη δέκατη θέση, ενώ ο αντίπαλός του στο πρωτάθλημα, Francesco Bagnaia, διεκδίκησε ένα σημαντικό βάθρο.

21 βαθμοί χωρίζουν τους δύο άνδρες πριν κατευθυνθούν στην Ισπανία, όπου όλα θα είναι ακόμα πιθανά. Ο τελικός της φετινής σεζόν, όπου έχουν ήδη κερδίσει οκτώ διαφορετικοί οδηγοί, υπόσχεται να είναι συναρπαστικός!

Το πρόγραμμα για το Grand Prix της Βαλένθια MotoGP 2023 

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου MotoGP Βαλένθιας
Ελεύθερη εξάσκηση 1: 10:45 π.μ. – 11:30
π.μ. Εξάσκηση: 3:00 μ.μ. – 16:00

Σάββατο 25 Νοεμβρίου MotoGP Βαλένθιας
Ελεύθερη προπόνηση 2: 10:10 π.μ. – 10:40 π.μ.
Προκριματικά 1: 10:50 π.μ. – 11:05 π.μ.
Προκριματικές 2: 11:15 π.μ. –
11:30 π.μ.

Δεν θες ταξί, θες Taxi.grΕπισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDΚατάρ MotoGP: Ο Jorge Martin κατηγορεί ευθέως την Michelin ότι του έκλεψαν τον τίτλοWRC: Η Toyota σημειώνει ένα εύκολο χατ-τρικ στο Ράλι Ιαπωνίας

Κυριακή 26 Νοεμβρίου MotoGP Βαλένθιας
Προθέρμανση: 10:40 π.μ. – 10:50
π.μ. Αγώνας – 27 γύροι: 3:00 μ.μ.

Βραβεία FIM MotoGP : 8:15 μ.μ. – 10:00 μ.μ.

MotoGP Βαλένθιας: Πρωταθλητής ο Bagnaia μετά το Sprint στη Βαλένθια αν…

MotoGP Βαλένθιας : Εδώ είναι τα διαφορετικά σενάρια που θα έβλεπαν τον Francesco Bagnaia να κερδίσει τον παγκόσμιο τίτλο MotoGP στο τέλος του Valencia GP Sprint.

Η εκστρατεία MotoGP 2023 πλησιάζει στο τέλος της και θα μάθουμε επιτέλους το όνομα του ποιος θα κερδίσει τον τίτλο των οδηγών στη Βαλένθια, το τελευταίο στάδιο αυτής της σεζόν που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Ricardo Tormo.

Ωστόσο, η έκβαση του πρωταθλήματος θα μπορούσε να αποφασιστεί λίγο νωρίτερα, καθώς το κακό αποτέλεσμα του Jorge Martín κατά τη διάρκεια του κύριου αγώνα στο Κατάρ θα προσφέρει την ευκαιρία στον αντίπαλό του και ηγέτη του πρωταθλήματος, Francesco Bagnaia, να κερδίσει τον δεύτερο τίτλο του στην πρεμιέρα. κατηγορία πριν από την τελευταία κυριακάτικη εκδήλωση της σεζόν.

Οι 37 βαθμοί εξακολουθούν να διακυβεύονται κατά τη διάρκεια αυτού του τελευταίου Σαββατοκύριακου του διαγωνισμού (12 το Σάββατο, 25 την Κυριακή), ενώ το προβάδισμα του Ιταλού βρίσκεται σε 21 μήκη. Εάν κερδίσει τέσσερις πόντους περισσότερους από τον οδηγό της Pramac αυτό το Σάββατο, θα μπορέσει να σηκώσει το τρόπαιο στο τέλος του Sprint.

Μια νίκη για το Νο. 1 θα ανάγκαζε τον Μαρτίν να τερματίσει στην πρώτη 2άδα (9 βαθμοί) για να διατηρήσει τις πιθανότητές του, ενώ μια δεύτερη θέση για τον ισχύοντα παγκόσμιο πρωταθλητή θα τον ανάγκαζε να πάρει τουλάχιστον την τέταρτη θέση (6 βαθμοί).

Πέρα από αυτό το αποτέλεσμα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Νο. 89 να συνεχίσει να αγωνίζεται στην κύρια κούρσα, αφού οι θέσεις που θα κατακτηθούν δεν θα είναι πιο γνωστές από την 7η θέση (βλ. πίνακα παρακάτω).

Εάν ο Bagnaia τερματίσει έβδομος (3 βαθμοί) στο Sprint ή χειρότερα, ο Martin μπορεί ακόμα μαθηματικά να κερδίσει το στέμμα αυτή την Κυριακή.

Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση ισοπαλίας των δύο οδηγών στη βαθμολογία, ο νυν ηγέτης του πρωταθλήματος θα στεφθεί δεδομένης της υπεροχής του σε νίκες τη φετινή σεζόν.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

F1: Ένα GP Las Vegas, ευτράπελα πολλά!!!F1 Las Vegas GP: Χάος, άδειες κερκίδες, ακυρώσεις και επιδοκιμασίες θεατώνMotoGP 2023: Ο Martin απογοητευμένος – O Bagnaia Απέφυγα την καταστροφήΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MotoGP Βαλένθιας, Bagnaia, Sprint,MotoGP valenthias, Bagnaia, Sprint