Charleston Open: Παρούσα στα προημιτελικά η Μπαντόσα (vid)

21:46 6/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Για 3η διαδοχική χρονιά η Πάουλα Μπαντόσα πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Charleston Open με τη Νο12 του ταμπλό να νικά με 6-1 6-3 την Ντιάνα Σνάιντερ σε μία ώρα και 22 λεπτά.

Η Ισπανίδα είχε φτάσει στα ημιτελικά στο ντεμπούτο της στο τουρνουά το 2021 ενώ αυτή την εβδομάδα για πρώτη φορά σημείωσε τρεις διαδοχικές νίκες μετά τις τέσσερις σερί με τις οποίες είχε ανοίξει τη χρονιά σε United Cup και Adelaide 2. Επόμενη αντίπαλος για τη Μπαντόσα θα είναι είτε η Νο1 του ταμπλό Τζέσικα

Πεγκούλα, είτε η Νο15 Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου από τη Ρουμανία.

Όπως και στον προηγούμενο γύρο απέναντι στη Λέιλα Φερνάντεζ, η πρώην Νο.2 κόσμου ήταν πολύ πιο σταθερή και αποτελεσματική από τη θέση service απέναντι στη νεαρή αντίπαλό της. Η 19χρονη Σνάιντερ δεν μπήκε καλά στο ματς και γρήγορα έμεινε πίσω με διπλό break αν και αργότερα, όταν βρήκε ρυθμό, κατάφερε να σημειώσει 22 winners.

Η Μπαντόσα δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο με μόλις 10 αβίαστα λάθη έναντι 19 της αντιπάλου της ενώ σημείωσε και 5 άσσους. Ένα από αυτούς ήταν καθοριστικός κάνοντας το hold για το 3-2 στο δεύτερο σετ καταφέρνοντας να σβήσει τα break points που αντιμετώπισε ενώ έκλεισε θεαματικά το ματς λίγο αργότερα με ένα drop shot winner.

What a way to end a 27-shot rally @paulabadosa goes on to defeat Shnaider 6-1, 6-3 to reach the #CharlestonOpen quarterfinals! pic.twitter.com/oGGA3bMPTb

wta (@WTA) April 6, 2023

CHARLESTON OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Charleston Open: Παρούσα στα προημιτελικά η Μπαντόσα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα