Σκληρές κριτικές για το Pickleball στις ΗΠΑ

21:31 6/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Η πρόσφατη άνοδος στη δημοτικότητα που γνωρίζει το Pickleball δεν δείχνει να ευχαριστεί πολλούς οπαδούς του τένις, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Στο πιο πρόσφατο τουρνουά, το παρθενικό Pickleball Slam, μεταδόθηκε την περασμένη Κυριακή 2 Απριλίου στο ESPN και περιλάμβανε θρυλικά ονόματα όπως αυτά των Τζον ΜάκΕνρο, Άντρε Άγκασι που διεκδικούσαν το έπαθλο του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Οι φίλοι του αθλήματος στράφηκαν στο Twitter

για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους θεωρώντας ότι το παιχνίδι αφαιρεί αξία από το τένις. Ο Μπάστιεν Φάχαν, συγγραφέας του βιβλίου “Big Three” έκανε σαφείς της απόψεις του. “Ντροπιαστικό για όλους όσοι εμπλέκονται”, έγραψε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και πολλοί άλλοι χρήστες. “Παρακαλώ, στρέψτε την προσοχή και την ενέργειά σας στο τένις. Το άθλημα είναι γεμάτο με ωραίες ιστορίες και η πλατφόρμα σας έχει τη δυνατότητα να τις μεγεθύνει. Αυτό είναι κάτι που ο κόσμος παίζει όταν έχει συνταξιοδοτηθεί οπότε αφήστε το. Μπορείτε να παίξετε Pickleball, μπορείτε να παίξετε το οτιδήποτε. Το να βλέπετε Pickleball στην τηλεόραση ή σε μία αρένα; Το να βλέπετε τένις είναι σαν να παρακολουθείτε τη Beyonce αλλά το να παρακολουθείτε Picvleball είναι σαν να παρακολουθείτε karaoke”, ήταν μερικά από τα σχόλια.

Embarrassing for everyone involved https://t.co/GtS3weAj6p

— Bastien Fachan (@BastienFachan) April 3, 2023

The post Σκληρές κριτικές για το Pickleball στις ΗΠΑ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα