Λόρα Ρόμπσον: “Είναι μαγικό να βλέπεις τον Ναδάλ στο Roland Garros”

20:30 6/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Πρώην αθλήτρια και νυν αναλύτρια, η Λόρα Ρόμπσον μίλησε στο Eurosport για τα απίστευτα επιτεύγματα του Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος έχει στόχο τον 15ο τίτλο της καριέρας του στο Roland Garros.

Ο Ισπανός δεν θα πάρει μέρος στο Masters του Μόντε Κάρλο που αρχίζει το Σάββατο ωστόσο η Ρόμπσον πιστεύει ότι η απουσία του δεν θα είναι καθοριστική για τις πιθανότητες επιτυχίας του στο Παρίσι. “Είναι

τρελό να λέμε ότι παίζει για να πάρει τον τίτλο για 15η φορά στο Roland Garros. Είναι κάτι πνευματικό. Οι αριθμοί που έχει στο Παρίσι, σου παίρνουν το μυαλό, πιστεύω ωστόσο ότι χρειάζεται παιχνίδια. Είναι τόσο καλός στο χώμα και έχει τόση αυτοπεποίθηση σε αυτή την επιφάνεια που αισθάνεσαι ότι αν χάσει την πρώτη εβδομάδα, δεν είναι το τέλος του κόσμου. Δεν έχει την ίδια προετοιμασία με πέρυσι για την σεζόν του χώματος αλλά την ίδια στιγμή έχει περάσει μερικές εβδομάδες προπονήσεων, πολύ έντονες, από τα όσα έχω δει από video”.

Ενόψει του φετινού γαλλικού Όπεν ωστόσο η Βρετανίδα θεωρεί ότι ο ανταγωνισμός θα είναι εντονότερος. “Δεν πιστεύω ότι κάποιος τα προηγούμενα χρόνια ένιωθε ότι μπορούσε να νικήσει τον Ράφα στο χώμα. Τώρα υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση στον Κάρλος Αλκαράθ, τον Γιάνικ Σίνερ και τον Ντάνιιλ Μεντβέντεφ μαζί με κάποιους άλλους που βρίσκονται χαμηλότερα και είναι πιθανό να κάνουν την έκπληξη. Το ταμπλό είναι ανοικτό αλλά για εμένα είναι δύσκολο να φωνάζεις κατά του Ράφα στο χώμα”.

The post Λόρα Ρόμπσον: “Είναι μαγικό να βλέπεις τον Ναδάλ στο Roland Garros” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα