Charleston Open: Η εμπειρία έκανε τη διαφορά για Πεγκούλα και Κις (vids)

19:02 6/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Νο.3 του ταμπλό στο Charleston Open, η Τζέσικα Πεγκούλα πήρε την πρώτη της νίκη στο τουρνουά επικρατώντας με 6-2 6-0 της Άνα Μπλίνκοβα σε 64 λεπτά.

“Συνήθιζα να προπονούμαι εδώ για μερικά χρόνια, μεγάλωσα στο Χίλτον Χεντ, οπότε γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που ήρθαν να με δουν”, είπε μετά τη νίκη της από το court. “Ήταν ο παιδότοπός μου και το μέρος που έμαθα να παίζω τένις,, οπότε είναι πραγματικά ξεχωριστό”.

Η Μάντισον είναι άλλη μία από τις 5 Αμερικανίδες που πήραν την πρόκριση νικώντας 6-1 6-2 την συμπατριώτισσά της Χέιλι Μπατίστ

με τη Νο.1 του ταμπλό και πρώην κάτοχο του τίτλου να ανακαλεί στη μνήμη της και την εμπειρία πριν 10 χρόνια να παίζει στο ίδιο μέρος με τη Βίνους Γουίλιαμς ενώ για το παιχνίδι της στο χώμα πρόσθεσε: “Χρειάζεσαι λίγο περισσότερο χρόνο για να είσαι δημιουργική σε αυτή την επιφάνεια. Παλαιότερα θα έλεγα ότι ήμουν καλύτερη στο σκληρό court αλλά νομίζω ότι τώρα το παιχνίδι μου αποδίδει αρκετά καλά στο χώμα. Βελτιώνομαι στην αίσθηση και στα χτυπήματα, μου αρέσει ένα καλό drop shot”.

"I played Venus here 10 years ago, I can't believe that. It feels like yesterday!"@Madison_Keys | #CharlestonOpen pic.twitter.com/Vtj9KkP0lp

wta (@WTA) April 5, 2023

The post Charleston Open: Η εμπειρία έκανε τη διαφορά για Πεγκούλα και Κις (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα