Barcelona Open: Δύσκολη πρόκριση για Σίνερ (vids)

Ο Γιάνικ Σίνερ χρειάστηκε τρία sets, περίπου δύο ώρες, αλλά και αρκετή υπομονή για να καταβάλει την αντίσταση του μαχητικού Γιοσιχίτο Νισιόκα επικρατώντας με 6-1, 4-6, 6-3 παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Barcelona Open

Ο Ιταλός, ο οποίος σημείωσε την 26η φετινή του νίκη (26-6), δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο service τελειώνοντας την αναμέτρηση με μόλις 44% περασμένα πρώτα, ωστόσο για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα επιθετικός σταματώντας στους 28 winners, ενώ υπέπεσε και σε 23 αβίαστα λάθη. 

Στο 1ο set

ο Ιταλός ήταν καταιγιστικός παραχωρώντας μόλις έναν πόντο στο service του, ενώ έφτασε και σε δύο break φτάνοντας στο 6-1 μέσα σε 25 λεπτά αγώνα. Ωστόσο, στο 2ο set ο Νισιόκα επιτέθηκε στο δεύτερο service του Ιταλού το οποίο από το 100% (9/9) υποχώρησε στο μόλις 17% (3/18) γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Ιάπωνα σπάζοντας δις το service του Σίνερ παίρνοντας προβάδισμα με 3-1. 

Ο Σίνερ απάντησε εμφατικά κατακτώντας τα επόμενα τρία games (δύο break) κάνοντας το 4-3, όμως αυτό ήταν και το τελευταίο κερδισμένο game στο set με τον Νισιόκα να κερδίζει τα τελευταία 3 games (δύο break) κάνοντας το 6-4 και το 1-1. 

Στο decider ο Σίνερ έφτασε και πάλι πρώτος σε break (3-2), αλλά ο Νισιόκα απάντησε άμεσα κάνοντας το break-back και μάλιστα με love-game ισοφαρίζοντας σε 3-3. Η συνέχεια όμως άνηκε στον Σίνερ που με τρία σερί games και δύο break πήρε τη νίκη και την πρόκριση για τη φάση των “8” εκεί που θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Κάμερον Νόρι και Λορέντζο Μουζέτι τον οποίον είχε αντιμετωπίσει και στην προημιτελική φάση του Μόντε Κάρλο πριν από μια εβδομάδα. 

BARCELONA OPEN SINGLES DRAWS | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Barcelona Open: Δύσκολη πρόκριση για Σίνερ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα