Madrid Open: Αποσύρθηκε και από τη Μαδρίτη ο Ναδάλ (vid)

Ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο Madrid Open, καθώς δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από τον περασμένο Ιανουάριο στο ισχίο, κάτι που ίσως αποτελεί μεγάλο πλήγμα για το στόχο ο οποίος είναι η συμμετοχή του στο Roland Garros

“Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί σας εδώ και καιρό. Ήταν δύσκολες εβδομάδες, δύσκολοι μήνες.”, ανέφερε ο 36χρονος στο

βίντεο που ανάρτησε στα social media

“Όπως γνωρίζετε τραυματίστηκα στο ισχίο, στο Australian Open. Η αρχική διάγνωση για την περίοδο ανάρρωσης ήταν 6-8 εβδομάδες και είμαστε ήδη στις 14. Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση δεν εξελίχθηκε έτσι όπως ελπίζαμε. Έχουμε ακολουθήσει όλες τις ιατρικές οδηγίες, αλλά κάτα κάποιο τρόπο η εξέλιξη δεν ήταν αυτή που μας είπαν αρχικά και πλέον βρισκόμαστε σε μια κατάσταση αρκετά δύσκολη.”

“Με τις εβδομάδες να περνούν είχα την ψευδαίσθηση ότι θα μπορούσα να παίξω σε τουρνουά τα οποία είναι τα πιο σημαντικά στην καριέρα μου, όπως το Μόντε Κάρλο, η Βαρκελώνη, η Μαδρίτη η Ρώμη και το Roland Garros. Προς το παρόν αποσύρθηκα από το Μόντε Κάρλο και τη Βαρκελώνη. Ωστόσο, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ ούτε στη Μαδρίτη.”

“Δεν έχω αναρρώσει ακόμα από τον τραυματισμό και δεν μπορώ να δουλέψω έτσι όπως απαιτείται για να είμαι ανταγωνιστικός. Πριν από λίγες ημέρες αποφασίσαμε να αλλάξουμε θεραπεία για να δούμε αν θα βελτιωθούν τα πράγματα, έτσι ώστε να μπορέσω να φτάσω στο στόχο μου. Δεν μπορώ να σας πω την ημερομηνία επιστροφής μου. Αν γνώριζα θα σας ενημέρωνα, αλλά δεν ξέρω. Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση.”

“Θέλω να στείλω έναν ιδιαίτερο χαιρετισμό σε όλους τους φίλους του τένις στη Μαδρίτη και της Ισπανίας γιατί πραγματικά θα μου λείψουν σε αυτά τα δύο τουρνουά επί ισπανικού εδάφους. Το μόνο που μου μένει είναι να προσπαθώ να να διατηρούμαι σε καλή κατάσταση όλο αυτό το διάστημα και να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία για να αγωνιστώ σε μερικά από τα τουρνουά που απομένουν στη χωμάτινη σεζόν. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να συνεχίζω να δουλεύω.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Ο Ναδάλ, αν και αποσύρθηκε, θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη όπου και θα παραστεί στην κλήρωση του Madrid Open (λόγω υποχρεώσεων που έχει απέναντι στους χορηγούς του).

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Δευτέρα (17/4), η ομάδα του Ισπανού με επικεφαλής τον προπονητή του Κάρλος Μόγια πήγαν στη Βαρκελώνη για να συζητήσουν με τον γιατρό του 36χρονου Ανχελ Ρουίθ Κοτορό για τον τραυματισμό του στο ισχίο. 

Ο Ναδάλ έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Ιανουάριο και το Australian Open όπου ηττήθηκε στον 2ο γύρο από τον Αμερικανό Μακένζι ΜακΝτόναλντ. 

Το Madrid Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 26 Απριλίου – 7 Μαΐου

The post Madrid Open: Αποσύρθηκε και από τη Μαδρίτη ο Ναδάλ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα