Porsche Grand Prix: Στις “8” με τρομερή ανατροπή η Ζαμπέρ (vid)

H Ονς Ζαμπέρ βρέθηκε με set πίσω, αλλά και ένα game μακριά από τον αποκλεισμό, ωστόσο η Τυνήσια βρήκε ρυθμό την κατάλληλη στιγμή και απέδρασε από την εξαιρετική για 1,5 set Γέλενα Οσταπένκο επικρατώντας με 1-6, 7-5, 6-3 μετά από δύο ώρες εξασφαλίζοντας την παρουσία της στα προημιτελικά του Porsche Tennis Grand

Prix. 

H No4 του κόσμου αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τη θέση του service, ειδικά στο 1ο set εκεί όπου υποχρεώθηκε να παίξει με δεύτερο service (μόλις 27% περασμένα πρώτα), ενώ συνολικά στο set πήρε μόλις 8 πόντους από το service της, το οποίο και δεν κράτησε ούτε μια φορά στο πρώτο σκέλος του αγώνα. 

Το μοναδικό game που κατέκτησε η Ζαμπέρ ήταν το πρώτο του αγώνα σημειώνοντας μάλιστα break παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. Από εκείνο το σημείο και μετά η Οσταπένκο κατάκτησε τα επόμενα 6 games φτάνοντας στην κατάκτηση του set με 6-1 μέσα σε 31 λεπτά. 

Στο 2ο set η Ζαμπέρ έφτασε στο πρώτο της hold στο παιχνίδι (1-0), όμως η Οσταπένκο έφτασε και πάλι πρώτη σε break και σε συνδυασμό μ’ ένα εύκολο hold έκανε το 3-1 παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για μια ακόμα μεγάλη νίκη μετά από εκείνη κόντρα στην Ραντουκάνου στην πρεμιέρα. 

Μάλιστα η Οσταπένκο έφτασε ένα game μακριά από τη νίκη καθώς στο 10ο game πήρε τις μπάλες στα χέρια σερβίροντας για την πρόκριση (5-4). Ωστόσο, η Ζαμπέρ, που είχε ανεβάσει τα ποσοστά της σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού της, έκανε το break (το πρώτο της στο παιχνίδι) ισοφαρίζοντας σε 5-5, ενώ λίγο αργότερα και μετά από το πρώτο της love game (6-5), έφτασε σε νέο break μετά από 4 set-points κάνοντας το 7-5 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια (1-1). 

Στο 3ο set η Τυνήσια έπαιζε με 86% σε κερδισμένους πόντους στο πρώτο service, ενώ συνέχιζε να πιέζει το ασταθές πλέον servcie της Οσταπένκο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει σε break στο 6ο game κάνοντας το 4-2 το οποίο και εξαργύρωσε αμέσως μετά αφού όμως χρειάστηκε να σβήσει break-point της Λετονής (5-2).

Από εκεί και πέρα η Ζαμπέρ χρειάστηκε συνολικά 5 match-point, δύο στο 8ο game και ακόμα τρία στο 9ο για να ολοκληρώσει μια μεγάλη ανατροπή, αλλά και για να σφραγίσει την πρόκριση στα προημιτελικά της Στουτγκάρδης.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από την αναμέτρηση της Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια κόντρα στην Έλενα Ριμπάκινα. 

PORSCHE GRAND PRIX SNGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Porsche Grand Prix: Στις “8” με τρομερή ανατροπή η Ζαμπέρ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα