Ναδάλ: Πάει Μαδρίτη, αλλά παραμένει αμφίβολος

Ο Ράφα Ναδάλ αναμένεται να ταξιδέψει στη Μαδρίτη για την τελετή της κλήρωσης του Madrid Open, ωστόσο η συμμετοχή του είναι ακόμα στον αέρα…

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές της Dario de Mallorca, o 22 φορές κάτοχος Grand Slam θα βρεθεί (ακόμα κι αν αποσυρθεί από το τουρνουά) στη Μαδρίτη, λόγω…χορηγικών υποχρεώσεων, όπου και θα δώσει το παρών στη κλήρωση της διοργάνωσης. 

Ωστόσο, την τελική απόφαση

για το αν αγωνιστεί ή όχι, αναμένεται να την πάρει το πολύ μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ανάλογα φυσικά το πως νιώθει μετά από τις προπονήσεις στο χώμα της Μαδρίτης. 

Εκτός αυτού ακόμα δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για το αν ο Ναδάλ (πέντε φορές πρωταθλητής στη Μαδρίτη) έχει αναρρώσει από το πρόβλημα τραυματισμού στο ισχίο προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο τουρνουά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Δευτέρα (17/4) η ομάδα του με επικεφαλής τον προπονητή του Κάρλος Μόγια, επισκέφτηκαν τον γιατρό του 36χρονου, Ανχέλ Ρουίζ Κοτορό στη Βαρκελώνη, για να συζητήσουν την κατάσταση του τραυματισμού του. Ωστόσο για μία ακόμη φορά δεν υπάρχουν λεπτομέρειες της διάγνωσης. 

Θυμίζουμε ότι ο Ναδάλ έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Ιανουάριο και το Australian Open, όπου και τραυματίστηκε στο ισχίο με αποτέλεσμα να ηττηθεί από τον Αμερικανό Μακένζι ΜακΝτόναλντ. 

Το Madrid Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 26 Απριλίου – 7 Μαΐου

The post Ναδάλ: Πάει Μαδρίτη, αλλά παραμένει αμφίβολος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα