BMW Open: Στα ημιτελικά ο Ρούνε (vid)

Ο Χόλγκερ Ρούνε χρειάστηκε 91 λεπτά στην άνετη νίκη του κόντρα στον Κριστιάν Γκαρίν με 6-3, 6-4 εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα ημιτελικά του τουρνουά για 2η σερί χρονιά. Ο κάτοχος του τίτλου μπορεί να μην βρήκε εύκολα πρώτα service (54%) ωστόσο δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από τον Χιλιανό σβήνοντας το ένα από τα δύο break που αντιμετώπισε. 

SF No.4 for @holgerrune2003

The number 1 seed defeats Garin 6-2 6-4 in Munich!#BMWOpenbyAmex pic.twitter.com/ZFUUN7IhUl

Tennis TV (@TennisTV) April 21, 2023

Αντίθετα ο Δανός ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός στις ευκαιρίες για break, καθώς εκμεταλλεύτηκε τις τέσσερις από τις συνολικά έξι (4/6). Στο 1ο set ο Νο7 του κόσμου έσπασε δύο φορές το service του αντιπάλου του, μια φορά στην αρχή (2-1) και ακόμα μία στο τέλος του set (5-2) παίρνοντας το προβάδισμα με 1-0  κλείνοντας το set στο service του. 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα ο Ρούνε βρήκε και πάλι πρώτος break (2-1), ωστόσο αυτή τη φορά ο Γκαρίν απάντησε άμεσα (2-2) με τον Δανό να βρίσκει ένα ακόμα στο 7ο game (4-3). Από εκεί και πέρα ο φιναλίστ του Μόντε Κάρλο κράτησε το service του φτάνοντας στη νίκη και τη πρόκριση στα ημιτελικά.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Κρίστοφερ Ο’ Κόνελ, ο οποίος μετά από τη μεγάλη του νίκη απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ κέρδισε και τον προερχόμενο από τα προκριματικά Ιταλό Φλάβιο Κομπόλι με 7-6(5), 4-6, 6-3. 

BMW OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post BMW Open: Στα ημιτελικά ο Ρούνε (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα