Σερβία: Ήττα και αποκλεισμός για την Παύλου

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων στη Σερβία η Δήμητρα Παύλου, και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 6-4, 6-3 από την Ελβετή Λέονι Κουνγκ, μετά από μία ώρα και 27 λεπτά αναμέτρησης, και έτσι έμεινε εκτός συνέχειας από το ταμπλό στα μονά.

Στο 1ο set, αν και σέρβιρε πρώτη και προηγήθηκε παροδικά,

η Κουνγκ της έσπασε το service στο 3ο game και έχασε το προβάδισμα (2-1).

Η Ελληνίδα απάντησε άμεσα και έσβησε το break, ενώ στο 5ο game προσπέρασε με άψογο service (3-2), όμως στη συνέχεια υπέστη νέα “παραβίαση” και έμεινε εκ νέου πίσω στο σκορ (4-3).

Η διαφορά μεγάλωσε στο 8ο game, καθώς η Παύλου δεν κατάφερε να απαντήσει και στο 2ο break που δέχθηκε (5-3), μείωσε με ένα μεγάλο hold στη συνέχεια (5-4), αλλά δεν αποσόβησε την απώλεια του set, καθώς έμεινε στους δύο πόντους στο 10ο game (6-4).

Στο 2ο και τελευταίο μέρος του αγώνα, αν και ξεκίνησε δυναμικά η Δήμητρα, πραγματοποιώντας σερί με 3/3 κερδισμένα games, έχοντας και ένα ακόμα break στο ενδιάμεσο (3-0), είδε την Ελβετή αντίπαλό της να επιστρέφει εντυπωσιακά στο παιχνίδι.

Η Κουνγκ έσβησε το αρχικό break (3-3), μετέπειτα έκανε ένα ακόμα, και ολοκλήρωσε ιδανικά την αναμέτρηση στο 9ο game, για να πάρει την πρόκριση για την τελική 4αδα (6-3).

The post Σερβία: Ήττα και αποκλεισμός για την Παύλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα