Australian Open: Σε cruise control ο Ρούμπλεφ – VIDEO

Την ίδια ώρα που ο συμπατριώτης του και πιθανός του αντίπαλος στα προημιτελικά, Ντανίλ Μεντβέντεφ χρειαζόταν 5 σετ για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φίλιπ Κραϊνοβιτς, ο Αντρέι Ρούμπλεφ πήρε με μεγαλύτερη άνεση το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Australian Open.

Ο 23χρονος Μοσχοβίτης, Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 7-5, 6-2, 6-3 του πολύπειρου Φελισιάνο Λόπεζ στη Margaret Court Arena

και σημείωσε την 7η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει τη φετινή σεζόν.

Προερχόμενος από την κατάκτηση του ATP Cup με συμπαίκτη τον Μεντβέντεφ, ο Ρούμπλεφ δεν έχει απολέσει ακόμη σετ στη Μελβούρνη, σημειώνοντας την 3η συνεχόμενη straight sets νίκη του στο θεσμό.

Στις 7 νίκες που έχει πετύχει στη φετινή χρονιά, ο Ρούμπλεφ έχει μόλις ένα χαμένο σετ (20-1), αυτό από τον Γιαν Λενάρντ Στρουφ στον ημιτελικό του ATP Cup.

Για τον 39χρονο Φελισιάνο Λόπεζ, Νο65 στον κόσμο που αποχαιρέτησε με ένα χαμόγελο το φετινό Australian Open, ήταν η 75η συνεχόμενη συμμετοχή του σε Grand Slam τουρνουά

Στον 4ο γύρο της διοργάνωσης ο Ρούμπλεφ θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ ο οποίος νωρίτερα επικράτησε 6-1, 5-7, 6-4, 6-4 του Ράντου Άλμποτ.

Ο Νορβηγός, Νο24 του ταμπλό και Νο28 στον κόσμο, θα βρεθεί για πρώτη φορά σε 4ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης ενώ ο Ρούμπλεφ βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους “16” του Australian Open, ψάχνοντας τον πρώτο του προημιτελικό στη Μελβούρνη.

Συνολικά έχει τρεις προημιτελικούς σε Major τουρνουά, δύο στο US Open (2017, 2020) και έναν στο Roland Garros (2020).

Ρούμπλεφ και Ρουντ θα συναντηθούν για 3η φορά στο tour, με τον 23χρονο Ρώσο να έχει κερδίσει και στις δύο προηγούμενες χωμάτινες τον Νορβηγό (Αμβούργο 2019, Αμβούργο 2020).



MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Australian Open: Σε cruise control ο ΡούμπλεφVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα