Επιβίωσε στα 5 σετ ο Μεντβέντεφ – VIDEO

Έχοντας απέναντί του έναν μαχητικό και πολύ ποιοτικό αντίπαλο όπως είναι ο Φίλιπ Κραϊνοβιτς, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα που έχει στη φαρέτρα του για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Σέρβου για τον 3ο γύρο του Australian Open.

Ο Ρώσος ξεκίνησε δυνατά το ματς και πήρε προβάδισμα με 2-0 σετ, ωστόσο είδε τον αντίπαλό του να ανακάμπτει και να ισοφαρίζει το σκορ, πριν κυριαρχήσει απόλυτα του Κραϊνοβιτς στο 5ο σετ,

ολοκληρώνοντας τη νίκη του με το τελικό 6-3, 6-3, 4-6, 3-6, 6-0 σε 3 ώρες και 6 λεπτά αγώνα στη Rod Laver Arena.

Ήταν η πρώτη νίκη καριέρας για τον 25χρονο Ρώσο στα 5 σετ, μετά από έξι σερί ήττες (1-6) και σίγουρα θα τον βοηθήσει ψυχολικά ενόψει της συνέχειάς του στο πρώτο Grand Slam της σεζόν, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή του.



Στον 4ο γύρο ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ που κέρδισε στα 3 σετ τον Νοτιοαφρικανό, Λόιντ Χάρις ενώ η Μελβούρνη ζει και αναπνέει για τον πιθανό Ρώσικο εμφύλιο στα προημιτελικά με τον εξίσου φορμαρισμένο και αήττητο τη φετινή σεζόν, Αντρέι Ρούμπλεφ.

Η νίκη επί του Κραϊνοβιτς ήταν η 17η συνεχόμενη νίκη του Μεντβέντεφ στο tour, προερχόμενος από την κατάκτηση τριών σερί τίτλων σε Paris Masters, ATP Finals και ATP Cup 2021.

Ο Μεντβέντεφ τελείωσε το ματς με 52 winners και 44 αβίαστα λάθη έναντι 36 και 48 αντίστοιχα του Κραϊνοβιτς ενώ είχε 7/18 break points, με τον Σέρβο να έχει μόλις 3/11.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης θα δώσει το παρόν για 3η συνεχόμενη χρονιά στον 4ο γύρο του Australian Open, ψάχνοντας την πρώτη του συμμετοχή στην 8αδα της διοργάνωσης.



There's a first for everything @DaniilMedwed comes through in five for the first time in his career, advancing to the 4R of the #AusOpen for the third consecutive year.#AO2021 pic.twitter.com/Cfb7xq7KHs

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 13, 2021

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Επιβίωσε στα 5 σετ ο Μεντβέντεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα