Τσιτσιπάς: "Το διασκέδασα..."

Τσιτσιπάς: "Το διασκέδασα..."osinteliΣάβ, 02/13/2021 - 08:41

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του στον τέταρτο γύρο του Australian Open και δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας σχολίασε την άνετη νίκη του επί του Μίκαελ Ίμερ, ενώ μίλησε και για τους Κατσάνοφ - Μπερετίνι, έναν εκ των οποίων θα αντιμετωπίσει στους "16" του τουρνουά. 

"Είμαι πολύ χαρούμενος με το παιχνίδι μου. Ήταν ένα ποιοτικό

ματς από την πλευρά μου. Γνωρίζω καλά τον Μάικ και εκπροσωπούμε τη νέα γενιά του τένις. Δυστυχώς δεν είχαμε θεατές σήμερα αλλά το διασκέδασα. Θα χαρώ να τους δω να επιστρέφουν στις κερκίδες σε πέντε μέρες", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Τσιτσιπά.

Όσο για τον αντίπαλο του (Κατσάνοφ ή Μπερετίνι) στη φάση των "16", είπε: "Είναι και οι δύο σπουδαίοι αντίπαλοι, πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για το παιχνίδι. Έχουν παρόμοιο στυλ παιχνιδιού. Είναι πολύ καλοί παίκτες και περιμένω ένα δυνατό ματς".

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Australian Open - ΤΕΝΝΙΣ Off Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του στον τέταρτο γύρο του Australian Open και δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος. Article publish on Σάβ, 02/13/2021 - 08:41 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα