Έτοιμος για να “πετάξει” στον 4ο γύρο ο Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το τεράστιο φαβορί κόντρα στον Μίκαελ Ίμερ τον οποίο και θέλει να κερδίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να προκριθεί στον 4ο γύρο της διοργάνωσης!

Μετά από μια πολύ “επεισοδιακή” Παρασκευή με το φοβερό πεντάσετο ματς του Νικ Κύργιου με τον Ντομινίκ Τιμ αλλά και το αναπάντεχο πεντάσετο του “λαβωμένου” Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Τέιλορ Φριτζ, το Σάββατο αναμένεται πιο “ήρεμο”.

Μέχρι αποδείξεως του εναντίου, φυσικά, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να επιστρέφει στο κορτ μετά το δικό του επεισοδιακό

ματς κόντρα στον Θανάση Κοκκινάκη που επίσης κρίθηκε σε πέμπτο σετ.

Αυτή τη φορά, ο Στεφ θέλει να “καθαρίσει” πολύ πιο εύκολα το ματς και αναμένεται να το κάνει κόντρα στον Νο95 τενίστα στον κόσμο, Μίκαελ Ίμερ (06:00 GR), που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην καριέρα του σε 3ο γύρο Major.

Μόνο σε έναν προκριματικό γύρο του τουρνουά της Ντόχα το 2018 έχουν τεθεί αντιμέτωποι οι δύο τενίστες στο παρελθόν με τον Τσιτσιπά να κερδίζει τότε σε δύο “κλειστά” σετ.

Πάρα πολλά έχουν αλλάξει έκτοτε ειδικά για τον Έλληνα πρωταθλητή που έχει “εκτοξευτεί” σαν ένας εκ των κορυφαίων τενιστών στον πλανήτη!

Επιστροφή και για τον Ράφα Ναδάλ!

Μετά την νέα εύκολη νίκη του επί του Μάικλ Μο αλλά και το απίστευτο περιστατικό με την ντροπιαστική κίνηση εναντίον του από μία ανεκδιήγητη θεατή το οποίο χειρίστηκε με χιούμορ και απαράμιλλη ψυχραιμία, ο 34χρονος Ισπανός θα παίξει κόντρα στον Βρετανό Κάμερον Νόρι που φτάνει για δεύτερη φορά σε 3ο γύρο Grand Slam (11:30 GR).

Αυτή θα είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο τουρ και πάρα πολύ δύσκολα ο μπαρουτοκαπνισμένος Ναδάλ θα χάσει τη νίκη, λογικά σε straight sets.

Ο επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά στο ΑΟ θα βγει από το ντέρμπι Μπερετίνι-Κατσάνοφ (08:00 GR), ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο παρόμοιους στο στιλ τενίστες.

Ντέρμπι θα βγάλει και τον αντίπαλο του Ράφα στους “16” με τον Φάμπιο Φονίνι (μετά την “απόδραση” κόντρα στον Καρούζο) να παίζει κόντρα στον Άλεξ Ντε Μινόρ (11:30 GR).

Ο τενίστας με την καλύτερη παρουσία στη διοργάνωση, μέχρι στιγμής, είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Ρώσο πάντως να έχει το μεγαλύτερο του τεστ κόντρα στον πολύ καλό Σέρβο Φίλιπ Κραϊνοβιτς (03:30 GR).

Όσο καλός και αν είναι ο Κραϊνοβιτς, ο Μεντβέντεφ έχει τέτοια δυναμική, ποιότητα και αυτοπεποίθηση που πολύ δύσκολα θα καμφθούν.

Περνώντας στο γυναικείο ταμπλό, η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, Άσλεϊ Μπάρτι επιστρέφει στο ματς κόντρα Εκατερίνα Αλεξάντροβα (10:00 GR) ένα ματς που κρύβει παγίδες για την Μπάρτι μιας και η Ρωσίδα βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας της.

Μεγάλο ντέρμπι το ματς Μπένσιτς-Μέρτενς (05:30 GR) ενώ η δήμιος της Σοφία Κένιν, Κάια Κανέπι παίζει κόντρα στην Ντόνα Βέκιτς.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Έτοιμος για να “πετάξει” στον 4ο γύρο ο Τσιτσιπάς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα