Συνεχίζει χωρίς απώλειες σετ η Σβιτολίνα – VIDEO

Στον 4ο γύρο του Australian Open προκρίθηκε η Ελίνα Σβιτολίνα, συνεχίζοντας το εξαιρετικό της ξεκίνημα στο πρώτο Grand Slam της σεζόν.

Η Ουκρανή, Νο5 του ταμπλό, αντιμετώπισε προβλήματα μόνο στο εναρκτήριο σετ της αναμέτρησης με τη Γιούλια Πουτίντσεβα, ξεπερώντας το εμπόδιο της Καζάκας με 6-4, 6-0 στο πρωινό πρόγραμμα του Σαββάτου στη Μελβούρνη.

“Περίμενα μια δύσκολη μάχη γιατί είχαμε

ορισμένα επικά ματς στο παρελθόν. Για μένα, σημαντικό ήταν να παραμείνω επιθετική. Έχει διαφορετικό game style από ότι έπαιξα στα προηγούμενα ματς, οπότε στην αρχή έπρεπε να το διαχειριστώ. Μόλις ένιωσα καλύτερα, όλα έγιναν πιο εύκολα για μένα” είπε η Σβιτολίνα αμέσως μετά.

Στον 4ο γύρο του AO, η 26χρονη θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πέγκουλα, Νο61 στον κόσμο μετά την άνετη νίκη της Αμερικανίδας με 6-2, 6-1 επί της Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

Στο μεταξύ, η Καρολίνα Πλίσκοβα Νο6 του ταμπλό, γνώρισε την ήττα απο τη συμπατριώτισσά της και Νο25 της διοργάνωσης, Καρολίνα Μούτσοβα με 7-5, 7-5 και αποχαιρέτησε πρόωρα τη Μελβούρνη.

Η 24χρονη Μούτσοβα, στον 4ο γύρο περιμένει τη νικήτρια του ντέρμπι Μπένσιτς-Μερτένς.

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Ντόνα Βέκιτς που απέκλεισε με 5-7, 7-6(2), 6-4 την Κάια Κανέπι και θα αναμετρηθεί με την Τζένιφερ Μπράντις που με τη σειρά της κέρδισε την qualifier, Κάγια Γιουβάν από τη Σλοβενία με 6-1, 6-3.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Συνεχίζει χωρίς απώλειες σετ η Σβιτολίνα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα