Survivor αυτοκίνητο διαρροή 15/4: Αυτός ο παίκτης κερδίζει!

Survivor αυτοκίνητο διαρροή 15/4: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Δευτέρας (15/4). Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα και μάλιστα αφορά το έπαθλο του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα τον παίκτη που το κερδίζει.

Γνωρίζουμε το μέγεθος που έχει το ενδιαφέρον στα αγωνίσματα με έπαθλο το αυτοκίνητο. Γι΄ αυτό και προσπαθούμε να είμαστε ακριβείς στα

όσα μεταφέρουμε. Προσπαθούμε να τσεκάρουμε ξανά και ξανά τις πληροφορίες μας σε ότι έχει να κάνει με το έπαθλο του αυτοκινήτου. Είναι ίσως μετά την ασυλία το πιο ενδιαφέρον κομμάτι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πάντως και το χθεσινό επεισόδιο ήταν καταπληκτικό. Ειδικά σε ότι αφορά το τελευταίο αγώνισμα για την ασυλία. Στο 9-8 Αφροδίτη και Κατερίνα Δαλάκα κλήθηκαν αντιμέτωπες. Την περασμένη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, η Αφροδίτη κέρδισε. Αυτή τη φορά ήταν σειρά της Δαλάκα.

Δείτε το βίντεο με τη μάχη των δύο «κολλητών»



Survivor αυτοκίνητο διαρροή 15/4

Αφού σας ενημερώσαμε πρώτα ποια είναι η ομάδα που κερδίζει, το διασταυρώσαμε και με τον παίκτη που θα κερδίσει. Η μαύρη ομάδα είναι η νικήτρια λοιπόν. Μάλιστα νωρίτερα είχαμε την ενημέρωση πως Έλληνας παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο. Γι’ αυτό και αναφέραμε πως οι Ελληνες κάνουν το 3-2 στα αυτοκίνητα. Αν κάνουμε το συνολικό άθροισμα και των προηγούμενων επάθλων που πήραν Έλληνες και Τούρκοι. Τώρα λοιπόν σειρά έχει και πάλι Ελληνας παίκτης. Αυτή τη φορά από τη μαύρη ομάδα. Διότι Κυριάκος και Τόνι που έχουν ως τώρα αυτοκίνητα κερδισμένα από το Survivor, είναι παίκτες της άσπρης ομάδας. Γυναίκα είναι η νικήτρια και συγκεκριμένα η Ελπίδα! Μπράβο της, διότι το τελευταίο διάστημα είχε ανεβάσει πολύ την απόδοσή της, έχοντας πολλές νίκες.

Survivor αυτοκίνητο διαρροή 15/4

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Εμρέ
Το γλέντι του Σπύρου στον Τόνι

The post Survivor αυτοκίνητο διαρροή 15/4: Αυτός ο παίκτης κερδίζει! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα