Γεμάτο μενού στο Μόντε Κάρλο

Τους αντιπάλους τους στο 2ο γύρο, θα μάθουν σήμερα οι Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Τσιτσιπάς

Μετά τη χαλαρή πλην συναρπαστική πρεμιέρα της Κυριακής, το Monte Carlo Masters ξεκινάει δυναμικά την πρώτη επίσημη εβδομάδα της χωμάτινης περιόδου.

Βαβρίνκα, Ντιμιτρόφ και Τσόριτς εξασφάλισαν την Κυριακή την παρουσία τους στο 2ο γύρο της Masters διοργάνωσης ενώ τη Δευτέρα ξεχωρίζουν τα ονόματα των Σαποβάλοφ, Φονίνι, Μεντβέντεφ, Μπαουτίστα και Γκοφάν που ρίχνονται στη μάχη της διάκρισης.

15 παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Δευτέρας με τον υπερασπιστή του τίτλου και 11 φορές πρωταθλητή

της διοργάνωσης, Ράφαελ Ναδάλ να περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Μπαουτίστα Αγκουτ-Μίλμαν, η οποία θα ανοίξει το πρόγραμμα στο δεύτερο μεγαλύτερο court των εγκαταστάσεων, το Court des Princes (12:00GR).

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς που τη Δευτέρα θα αγωνιστεί στα διπλά μαζί με τον αδερφό του, Μάρκο, θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο που θα προκύψει από τον αγώνα Κολσράιμπερ-Ντάνιελ.

Στο πρώτο ματς του κεντρικού court (12:00GR-COSMOTE SPORT 6HD), Court Ranier III, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον Ζοάο Σούζα ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Ντένις Σαποβάλοφ με τον Ζαν-Λενάρντ Στρουφ. Το νικητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης περιμένει στο 2ο γύρο ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Φονίνι-Ρούμπλεφ και Σβάρτσμαν-Έντμουντ συμπληρώνουν το πρόγραμμα της ημέρας στο κεντρικό γήπεδο του Monte Carlo Country Club.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μάθει τον αντίπαλό του από την αναμέτρηση του Ζέρεμι Σαρντί με τον Μίκχαηλ Κουκούσκιν (14:00GR) ενώ στο διπλό ξεχωρίζει επίσης η αναμέτρηση των Βαβρίνκα/Ντιμιτρόφ κόντρα στους Κόντινεν/Πιρς.

MONTE CARLO MASTERS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

The post Γεμάτο μενού στο Μόντε Κάρλο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα