ATP Finals: αήττητος στον όμιλο ο Μεντβέντεφ! – VIDEO

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ολοκλήρωσε αήττητος και χωρίς να χάσει ούτε σετ(!) τη διαδικασία των round robin αγώνων και δείχνει πανέτοιμος για την πρόκληση του Ραφαέλ Ναδάλ το βράδυ του Σαββάτου!

Τρεις νίκες, 6-0 σετ!

Δεν υπάρχει ημι-φιναλίστ του Σαββάτου που να μην άξιζε την πρόκριση παραπάνω από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ που έκανε την ολική επαναφορά σε σχέση με τη διοργάνωση του 2019!

Όταν και αποκλειόταν άδοξα με τρεις ήττες!

Έναν χρόνο μετά, έκανε το απόλυτο στον όμιλο κυριαρχώντας πλήρως των αντιπάλων του και προκρίνεται πανάξια στον δεύτερο

χρονικά ημιτελικό του Σαββάτου (22:00 GR) κόντρα στον θρύλο Ραφαέλ Ναδάλ!

Παρά το γεγονός ότι ήταν βαθμολογικά παντελώς αδιάφορος μιας και είχε ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου Τόκιο 1970, ο Μεντβέντεφ έπαιξε για την υστεροφημία του κερδίζοντας και τον Ντιέγο Σβάρτσμαν με 6-3, 6-3 όντας ο μόνος τενίστας που μπαίνει αήττητος στα ημιτελικά.

Φυσικά, ουδεμία αξία δεν έχει αυτό καθώς περνάμε πια σε νοκάουτ αγώνα, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι ο 24χρονος Ρώσος θα μπει στον αγώνα του Σαββάτου σε τρομερή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση κόντρα σε έναν Ναδάλ που παίζει το καλύτερό του indoor τένις εδώ και χρόνια!

Περιμένουμε ματσάρα, όπως άλλωστε και στον πρώτο χρονικά ημιτελικό ανάμεσα σε Τιμ και Τζόκοβιτς (16:00 GR) που θα κρίνει τον πρώτο φιναλίστ της διοργάνωσης!

Ο Μεντβέντεφ δεν δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα στον Σβάρτσμαν κάνοντας συνολικά τρία breaks στο ματς ενώ κράτησε όλες τις φορές το σερβίς του συνεχίζοντας στον ίδιο αμείωτο ρυθμό όπου υπέκυψαν, πριν τον Αργεντινό, οι Ζβέρεφ και Τζόκοβιτς!

Και εις αύριον τα σπουδαία!

ATP FINALS DRAW | OOP (-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post ATP Finals: αήττητος στον όμιλο ο Μεντβέντεφ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα