5ος τίτλος για Ίσνερ στην Ατλάντα- VIDEO

Τους 14 τίτλους καριέρας και δύο στην τρέχουσα σεζόν, έφτασε ο Τζον Ίσνερ

Σε ένα κλειστό κλαμπ σπουδαίων συμπατριωτών του, μπήκε ο Τζον Ίσνερ μετά την εντυπωσιακή ανατροπή επί του Ράιαν Χάρισον στον τελικό του Atlanta Open την Κυριακή!

Ο 33χρονος από το Γκρίνσμπορο, επικράτησε 5-7, 6-3, 6-4 του 26χρονου συμπατριώτη του και κατέκτησε για πέμπτη φορά τον τίτλο στην Ατλάντα, μετά τις σεζόν 2013-15, 2017-18.

Έτσι, έγινε μόλις ο 5ος Αμερικανός που κατακτά πέντε τίτλους στο ίδιο event,

μετά τους Τζίμι Κόνορς, Πιτ Σάμπρας, Τζον ΜακΕνρό και Άντρε Άγκασι.

Αυτός ήταν ο δεύτερος τίτλος μέσα στο 2018 για τον Ίσνερ, μετά τον σπουδαιότερο της καριέρας του που ήρθε στο Miami Masters.

“Είναι απίστευτο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ξανά πρωταθλητής εδώ. Νιώθω πολύ άνετα εδώ. Νιώθω σαν στο σπίτι μου και αυτό βοηθάει” είπε ο πανύψηλος άσος ο οποίος προέρχεται από τον παρθενικό του ημιτελικό σε Grand Slam, στο Wimbledon.

Από την άλλη, ο Ράιαν Χάρισον έχασε την ευκαιρία να κερδίσει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του, μετά το Μέμφις 2017, γνωρίζοντας την ήττα για δευτερη συνεχόμενη χρονιά από τον Ίσνερ στον τελικό της Ατλάντα.

Ο 26χρονος, Νο57 στον κόσμο, είχε τις ευκαιρίες του στο ματς αφού προηγήθηκε στο σκορ αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει καμία από τις 4 ευκαιρίες που είχε για break στο 2ο σετ, με αποτέλεσμα ο Ίσνερ να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και μετά από δύο ώρες να ολοκληρώσει τη νίκη του, έχοντας 21 άσους στο ματς.

Επόμενη στάση για τον Ίσνερ, το ATP 500 τουρνουά της Ουάσινγκτον όπου καταλαμβάνει το Νο2 του ταμπλό, πίσω απ’τον Άλεξ Ζβέρεφ.

Κυριακή 29/07: Τελικός Atlanta Open
1-John Isner (USA) beat 8-Ryan Harrison (USA) 5-7 6-3 6-4

ATLANTA OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post 5ος τίτλος για Ίσνερ στην Ατλάντα- VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα