Μου ζήτησε συγγνώμη για τη νίκη! – VIDEO

Ο Κάρλος Μόγια θυμήθηκε την πρώτη αναμέτρησή του ever με αντίπαλο τον Ραφαέλ Ναδάλ, που έγινε στο Αμβούργο το μακρινό 2003, με τον 16χρονο Ράφα να τον κερδίζει και στο τέλος να του ζητά συγγνώμη!

Και οι δύο γέννημα-θρέμμα της Μαγιόρκα, Ραφαέλ Ναδάλ και Κάρλος Μόγια γνωρίζονταν από πολύ παλιά, όταν ο Ράφα έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τένις και τον είχε φυσικά τόσο σαν είδωλο όσο και σαν έναν άνθρωπο έτοιμο να τον συμβουλέψει για τη ζωή του στο τουρ!

Αρχικά, ήταν τακτικοί hitting partners όταν ο Μόγια διήγε τα καλύτερα του χρόνια στο τουρ που τον οδήγησαν σε ένα Grand Slam

τίτλο και στο Νο1 του κόσμου.

Ήρθε τελικά η ώρα να τεθούν αντίπαλοι στο χώμα του Αμβούργου με τον Μόγια, στο προπονητικό επιτελείο του Ράφα πλέον, να θυμάται τι έγινε σε αυτό το ιστορικό, για τους δυο τους, ματς!

“Ποιος θα το έλεγε ότι 15 χρόνια μετά, θα ήμουν στην ακαδημία του Ράφα και θα ήμασταν συνεργάτες. Τότε ήμασταν αντίπαλοι. Ημουν το φαβορί του ματς, στο Τοπ5 του κόσμου απέναντι σε έναν παίκτη 10 χρόνια νεότερο, κάπου στο Τοπ70. Αλλά το επίπεδο του ήταν ήδη πολύ καλύτερο. Είχε κερδίσει και τον Αλμπέρτο Κόστα στο Μόντε Κάρλο”.

“Καταλάβαινες ότι αυτός ο παίκτης είχε κάτι το ιδιαίτερο. Στην αρχή του ματς ήρθε κατά λάθος στον πάγκο μου και του ζήτησα ευγενικά να φύγει! Στο ματς, δεν έπαιξα πολύ καλά. Ούτε και αυτός. Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι από τους δυο ματς. Στο τέλος, αφού με κέρδισε, ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη! Κατάλαβα γρήγορα ότι αυτή ήταν απλά μία από τις πολλές νίκες που θα έρθουν και θα γίνει πολύ καλός παίκτης!” θυμήθηκε ο Μόγια!

Κώστας Αϊτάκης

The post Μου ζήτησε συγγνώμη για τη νίκη! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα