Τα βλέμματα στον Μάρει!

Στο Washington Open θα αγωνιστεί ο Άντι Μάρει την ερχόμενη εβδομάδα και νιώθει υπέροχα που επιστρέφει για τρίτη φορά στην πρωτεύουσα

Μόλις στο τρίτο του τουρνουά στη σεζόν, θα συμμετάσχει ο Άντι Μάρει που προσπαθεί να επιστρέψει μετά το χειρουργείο στο ισχίο, αρχές της χρονιάς.

Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, θα παίξει στο Washington Open, που αποτελεί ένα από τα σημαντικά τουρνουά προετοιμασίας για το

Αμερικανικό Όπεν.

“Νιώθω ολοένα και καλύτερα. Χρειάζεσαι χρόνο μετά από μια μακρά περίοδο χωρίς παιχνίδια. Έχω παίξει μόλις τρία ματς τον τελευταίο χρόνο, οπότε προσπαθώ να επιστρέψω στο court για όσο περισσότερο μπορώ και να δω πως νιώθω, παίζοντας 2, 3, 4, 5 ματς μέσα σε μια εβδομάδα. Αυτό είναι το μεγάλο τεστ. Έχω προπονηθεί πολύ σκληρά τελευταία και τα έχω πάει περίφημα. Οπότε, ελπίζω να πάω καλά και στο τουρνουά” είπε ο Μάρει στη συνέντευξη Τύπου το Σάββατο.

Διαβάστε ακόμα: Και στο βάθος Τσιτσιπάς-Κύργιος στην Ουάσινγκτον

Ο 31χρονος Σκωτσέζος, έδειξε σημάδια οριστικής επιστροφής στο Queen’s όταν ώθησε στα τρία σετ τον Νικ Κύργιο ενώ κέρδισε εύκολα τον Στάνισλας Βαβρίνκα στο Nature Valley International, πριν αποφασίσει να μην αγωνιστεί στο Wimbledon προκειμένου να προφυλαχτεί.

“Νιώθω καλύτερα απ’ότι στη χορτάρινη σεζόν. Αυτό είναι βέβαιο. Όμως, δεν έχω παίξει σε hard court παιχνίδι από πέρυσι στο Indian Wells. Είναι πολύς καιρός. Πρέπει να δω πως θα αντιδράσει το σώμα μου. Στην προπόνηση, πάντως, νιώθω μια χαρά”

Ο Μάρει που έχει πέσει στο Νο838 της παγκόσμιας κατάταξης, στον 1ο γύρο του Citi Open θα αντιμετωπίσει τον 23χρονο Αμερικανό, Μακένζι ΜακΝτόναλτ ενώ στο 2ο γύρο περιμένει ο Κάιλ Έντμουντ που διανύει πολύ καλή περίοδο.

Το 2006 και το 2015 ήταν οι δύο μοναδικές φορές που ο Μάρει αγωνίστηκε στο τουρνουά της Ουάσινγκτον.

Στην πρώτη του φορά έχασε στον τελικό απ’τον Αρνό Κλεμόν ενώ το 2015 υπέστη οδυνηρή ήττα από τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι στο 2ο γύρο.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν κορυφαία ονόματα όπως Αλεξ Ζβέρεφ, Τζον Ίσνερ, Νταβίντ Γκοφάν, Νικ Κύργιος(;), Κέι Νισικόρι, Χίον Τσουνγκ, Ντένις Σαποβάλοφ, Στέφανος Τσιτσιπάς κ.α.

CITI OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post Τα βλέμματα στον Μάρει! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα