2020: (Ίσως) η τελευταία χρονιά του Ρότζερ Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ, για πρώτη φορά στην καριέρα του ως επαγγελματίας τενίστας ανακοίνωσε πως υπάρχουν πιθανότητες το 2020 να είναι η τελευταία του σεζόν στο τουρ.

Το πολύ μεγάλο και “πικρό” αντίο του υπέρτατου θρύλου του αθλήματος, Ρότζερ Φέντερερ, μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Μπορεί να έχει ήδη κλείσει τα 38 του χρόνια, ωστόσο, ο “αιώνιος έφηβος” Φέντερερ παίζει ακόμα εκπληκτικό τένις έχοντας χάσει μέσα από τα χέρια του το φετινό Wimbledon ενώ έχει κερδίσει

ήδη φέτος το Ντουμπάι, το Μαϊάμι και το Χάλε.

Ωστόσο, το 2020 ίσως είναι η τελευταία του σεζόν στο τουρ.

Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση του προγραμματισμού του για την επόμενη χρονιά καθώς η μέχρι στιγμής απόφασή του είναι να παίξει μέχρι το Wimbledon!

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα οριστικά για το αν θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αν και φαντάζει δύσκολο να χάσει αυτή τη μεγάλη γιορτή ενώ μετά…άγνωστο!

“Μέσα μου, έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα να παίξω μέχρι το επόμενο Wimbledon. Tώρα, πρέπει να αποφασίσω και για το Τόκιο έχοντας ήδη κάνει συζητήσεις με την ομάδα και την οικογένειά μου. Ο χρόνος με την οικογένειά μου είναι πια πολύ σημαντικός”.

“Η προετοιμασία μου για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει λίγο αργότερα, στις 11 Δεκέμβρη. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι απόλυτα έτοιμος για το ATP Cup. Ο μεγάλος στόχος είναι το Αυστραλιανό Όπεν”.

Όλα είναι ανοικτά και ελπίζουμε σε μία ακόμα “παράταση” μίας απόσυρσης που θα κάνει το άθλημα του τένις πολύ μα πολύ “φτωχότερο” σε όλα τα επίπεδα…

Κώστας Αϊτάκης

The post 2020: (Ίσως) η τελευταία χρονιά του Ρότζερ Φέντερερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα