To League Of Legends γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Μια δεκαετία επιτυχιών.

Τα 10 του χρόνια κλείνει αυτόν τον Οκτώβριο, το δημοφιλές MOBA της Riot Games, League Of Legends.

Έχοντας κυκλοφορήσει αρχικά στις 27 Οκτωβρίου 2009, το LOL μας έχει χαρίσει πολλούς ήρωες, πολλά reworks, φρέσκιες ιστορίες από το lore του

παιχνιδιού και καθώς φαίνεται, δεν σκοπεύει να σταματήσει σύντομα.

Ο εορτασμός των 10 χρόνων θα ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου, με livestreams, events και λεπτομέρειες για το μέλλον του τίτλου. Ωστόσο, την μεγαλύτερη αποκάλυψη αποτελεί το νέο logo του παιχνιδιού:

Όπως αναφέρει και η ίδια η εταιρεία, το παιχνίδι μετρά καθημερινά 8 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες και η κοινότητά του συνεχώς μεγαλώνει. Η Riot Games πρέπει να έχει βρει την συνταγή της επιτυχίας, για να διατηρεί τόσο καλά το ενδιαφέρον παλιών και νέων παικτών, αλλά φυσικά τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα.

Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο, στις 16 Οκτωβρίου και ώρα 04:00 π.μ, θα μεταδοθεί ένα επετειακό Riot Pls, όπου η εταιρεία θα τρολλάρει τον εαυτό της με memes, που αφορούν τα πιο συχνά παράπονα των παικτών.

Τέλος, θα δούμε κάποιες από τις αγαπημένες στιγμές της εταιρείας, λεπτομέρειες για το preseason του 2020 και στοιχεία για το επόμενο update του TFT.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Οριστικό τέλος για την υπόθεση φυλετικών διακρίσεων εις βάρος της Riot Games To Twisted Treeline δεν θα είναι μαζί μας το 2020 League Of Legends: Οι τελικοί του LEC προσγειώνονται στην Αθήνα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα