Ο κόσμος του Nier: Automata έρχεται στο Final Fantasy 14: Shadowbringers

Νέο Raid σε συνεργασία με τους Yosuke Saito και Yoko Taro.

Η Square Enix αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες για το Patch 5.1. Το επερχόμενο patch θα περιλαμβάνει την κυκλοφορία του πρώτου Shadowbringers 24-Player Alliance Raid, βασισμένο στο Nier:

Automata.

Σε livestream, ο επικεφαλής του Final Fantasy 14, Naoki Yoshida αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες το επερχόμενο Patch 5.1 update, με όνομα Vows of Virtue, Deeds of Cruelty. Το update θα περιλαμβάνει το YoRHa: Dark Apocalypse alliance raid, που είναι μία συνεργασία μεταξύ Final Fantasy 14 και της σειράς Nier με "προσκεκλημένους" τους επικεφαλής Yosuke Saito και Yoko Taro.

Τα updates που έρχονται στο Final Fantasy 14 με το Patch 5.1: Νέα Main Scenario Quests – Νέα quests σε συνέχεια του Shadowbringers storyline. Νέο Alliance Raid 24 Παικτών - “The Copied Factory,” σχεδιασμένο από τους Yosuke Saito και Yoko Taro. Restoration of the Holy See of Ishgard – Νέο crafter και gatherer-focused περιεχόμενο που θα επιτρέψει στους παίκτες στην ανοικοδόμηση της Ishgard. New Game+ - Ένα χαρακτηριστικό που θα επιτρέψει στους παίκτες να τρέξουν προηγούμενα quests με το τωρινό level και gear. Νέο Dungeon – ‘The Grand Cosmos’ ένα νέο dungeon που μπορείτε να παίξετε με άλλους παίκτες ή NPCs μέσω του Trust System. Νέο Extreme Trial. Nέο Beast Tribe Quest για τις Pixies. PvP Update – “Σημαντικές αλλαγές” για το PvP, νέος Frontline χάρτης και κανόνες. Blue Mage Job Update – Το πρώτο σημαντικό update για το Blue Mage, ένα “limited” job class το οποίο θα λάβει νέο level cap, job quests και class-specific περιεχόμενο. Performance Action Updates – Θα επιτρέπει σε ένα γκρουπ παικτών, να παίξουν μουσική μαζί.

Η πλήρης λίστα για το 5.1 θα κυκλοφορήσει μαζί με το update κάποια στιγμή τον Οκτώβρη. Αλλά οι fans του Shadowbringers μπορούν να αναμένουν job adjustments, system updates και πολλά ακόμα.

Το καλύτερο σχετικά με το Patch 5.1, είναι το πρώτο Alliance Raid του Shadowbringers. Ελπίζουμε πως ο Yoko Taro θα φέρει το μοναδικό του στυλ στο Shadowbringers με το επερχόμενο Alliance Raid, καθώς η Square Enix εργάζεται συχνά με guest δημιουργούς για τα Alliance Raids.Το τελευταίο Raid, Return to Ivalice, για παράδειγμα αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον επικεφαλή του Final Fantasy tactics, Yasumi Matsuno.

Το νέο 5.1 update θα δείξει το πως οι Saito και Taro θα παρουσίασουν τον κόσμο του Nier: Automata στο Final Fantasy 14. Αν πάλι δεν σας ενδιαφέρει το νέο Raid, το 5.1 θα φέρει και το New Game+, καθώς και μία λίστα από αλλαγές και rebalances στα classes.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Steam και PSN.

IGN Greece Final Fantasy 14: A Realm Reborn - Θα μειωθεί το main story για τους νέους παίκτες Έρχεται το Forbidden Land of Eureka στο Final Fantasy XIV Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Rise of a New Sun

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα