“Πάτησε” Γενεύη ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στη Γενεύη από το βράδυ της Δευτέρας και ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του πολυαναμενόμενου Laver Cup…

Ο Έλληνας τενίστας μετά την ευχάριστη παρουσία του στο Davis Cup, ετοιμάζεται για το επικείμενο Laver Cup και από την Δευτέρα βρίσκεται στην Ελβετία, όπου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα αγωνιστεί παρέα με τους Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ.

Πρώτος, έφτασε στη Γενεύη ο 38χρονος “Βασιλιάς” και σιγά-σιγά καταφθάνουν στην πόλη όλα

τα μεγάλα αστέρια του τένις, που θα αγωνιστούν στη διοργάνωση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένα από τα hot ονόματα της Team Europe και την Τρίτη ξεκίνησε την προετοιμασία του στη σκληρή επιφάνεια, προκειμένου να εμφανιστεί όσο το δυνατόν καλύτερος, κόντρα στην Team World.

Φυσικά, απώτερος σκοπός του Laver Cup, είναι και η προετοιμασία των αθλητών ενόψει των επικείμενων Masters, με τον 21χρονο πρωταθλητή μας, να προσπαθεί να προσαρμοστεί πλέον στη σκληρή επιφάνεια, μετά τους αγώνες του στο χώμα.

Η μετάβαση, δεν είναι καθόλου εύκολη, γι’ αυτό και ο Στέφανος βρίσκεται από την Δευτέρα στη Γενεύη, για να μπορέσει να εμφανιστεί εξαιρετικός τις επόμενες εβδομάδες στο Tour και να επιστρέψει στις μεγάλες διακρίσεις.

TEAM EUROPETEAM WORLDCaptain: Björn BorgCaptain: John McEnroeVice Captain: Thomas EnqvistVice Captain: Patrick McEnroeRafael NadalJohn IsnerRoger FedererMilos RaonicDominic ThiemTaylor FritzAlexander ZverevNick KyrgiosStefanos TsitsipasDenis ShapovalovFabio FogniniJack SockRoberto Bautista Agut (alt)Jordon Thompson (alt)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Πάτησε” Γενεύη ο Στέφανος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα