ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ | Κουζμίνσκας: "Ιδιοι οι Πλάθα και Ζούρος"

Αρκετές ομοιότητες στην προπονητική φιλοσοφία των Ηλία Ζούρου και Ζοάν Πλάθα, εντοπίζει ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος μίλησε και για την συνέχεια της Ζαλγκίρις στο Top-16.

O Κουζμίνσκας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ζαλγκίρις. "Όλοι οι προπονητές είναι διαφορετικοί μεταξύ τους, γιατί έχουν τη δική τους φιλοσοφία και στιλ παιχνιδιού. Επίσης, διαφέρουν και ως χαρακτήρες, ωστόσο σχεδόν ίδιοι είναι οι Ζούρος και Πλάθα. Είναι και οι δύο επαγγελματίες", δήλωσε αρχικά ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας όταν ρωτήθηκε για τις διαφορές

ανάμεσα στους προπονητές με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

Στη συνέχεια, ο Λιθουανός φόργουορντ αναφέρθηκε στο φετινό Top-16 της Ευρωλίγκας: "Είναι γνωστό πως στον αθλητισμό δεν υπάρχουν επιτυχίες και αυτό φάνηκε στις εκτός έδρας ήττες από Παναθηναϊκό και Ρεάλ Μαδρίτης, που ήρθαν στο τέλος. Ο σωστός προπονητής λέει πως η ήττα στον πόντο είναι σαν “κορώνα-γράμματα”. Από την άλλη, εάν είχαμε χάσει πέρυσι στην Αθήνα, στον πόντο, τότε αυτό θα θεωρούνταν ως ένα καλό αποτέλεσμα. Ωστόσο, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, γιατί παίζουμε πολύ καλύτερα. Γι’ αυτό τώρα καλούμαστε να νικήσουμε στην έδρα της Μπάμπεργκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα