Β' ΕΘΝΙΚΗ | Πανερυθραϊκός: Μπαίνει το νερό στο αυλάκι...

Τα πράγματα στον Πανερυθραϊκό παίρνουν σιγά-σιγά το δρόμο τους και ναι μεν δεν υπήρξε ούτε στη χθεσινοβραδινή συνάντηση (4/6) οριστική συμφωνία διοίκησης-Δημήτρη Χουχουλή για συνέχιση της συνεργασίας τους, ωστόσο τέθηκε ως "επιτακτικός" και πρωτεύων στόχος η παραμονή των βασικών "γραναζιών" της ομάδας...

Ετσι, οι δύο πλευρές ξεκίνησαν τις συναντήσεις με τους παίκτες που αποδείχθηκαν κομβικοί τη φετινή εξαιρετική σεζόν για την ομάδα της Ερυθραίας οδηγώντας την μάλιστα σε πορεία που πιθανόν κανείς να μην περίμενε!

Μάλιστα, σε πρώτη φάση υπάρχει καλή διάθεση από την πλειοψηφία

των παικτών (σ.σ. δυσκολότερη των περιπτώσεων είναι εκείνη του Νίκου Μακρή με τον οποίο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά) για να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν φέτος! Εξάλλου, αρκετοί εξ αυτών "αναγεννήθηκαν" με την έλευσή τους στον Πανερυθραϊκό... πέφτοντας στα χέρια του κόουτς Χουχουλή και αυτό πιθανότατα θα εκτιμηθεί απ' την πλευρά τους και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή τους... Από τη στιγμή μάλιστα που διοίκηση και τεχνική ηγεσία τους εξέφρασαν την επιθυμία για παραμονή τους στο ρόστερ και της ερχόμενης σεζόν.

Από την τελική έκβαση της υπόθεσης παραμονής του βασικού κορμού (σ.σ. με τους ανθρώπους του Πανερυθραϊκού να περιμένουν άμεσα -μέχρι την επόμενη εβδομάδα- τις οριστικές απαντήσεις των παικτών) θα εξαρτηθεί εν πολλοίς και η παραμονή στο "τιμόνι" της ομάδας του Δημήτρη Χουχουλή. Αλλωστε, υπάρχει από κοινού επιθυμία για τη συνέχιση του έργου του και από τη στιγμή που υλοποιηθεί ο στόχος που τέθηκε για την ανανέωση των περισσότερων από το υπάρχον ρόστερ δεν συντρέχει λόγος διακοπής της άριστης συνεργασίας τους...

Να υπενθυμίσουμε ότι από τη στιγμή που ο πολύπειρος τεχνικός ανέλαβε τα "ηνία", η ομάδα της Ερυθραίας από την Γ' ΕΣΚΑ "εκτινάχθηκε" ακόμη και μέχρι την Α2, ενώ την τελευταία δεκαετία έχει κατορθώσει να διατηρείται σε Α2 και Β' Εθνική.

Keywords
Τυχαία Θέματα