ΣΙΕΝΑ | Δια χειρός Χάκετ

Ο Ντάνιελ Χάκετ ήταν εκείνος που οδήγησε την Σιένα στο σπουδαίο διπλό απέναντι στην Αλμπα με 73-75, καθώς με δικό του καλάθι 14 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος η ιταλική ομάδα πανηγύρισε τη νίκη.

Η Σιένα μπήκε πιο φουριόζα στο παρκέ στο πρώτο ημίχρονο και επέβαλε τον ρυθμό της. Οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι κατάφερναν να σπάσουν την άμυνα της Αλμπα και έτσι οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα πέντε πόντων (34-39).


Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου η Σιένα πάτησε ακόμη περισσότερο το γκάζι και βρέθηκε μπροστά με 14 πόντους (38-52) στο 25ο

λεπτό. Η Αλμπα το μόνο που κατάφερε είναι να μειώσει και στο τέλος της τρίτης περιόδου το σκορ να είναι 52-60.


Η Αλμπα έκανε την αντεπίθεσή της στην τέταρτη περίοδο και έτρεξε ένα σερί 9-0 και πέρασε μπροστά με 61-60 στο 34ο λεπτό. Το ματς στα τελευταία λεπτά του μετατράπηκε σε "θρίλερ" με τον Ντάνιελ Χάκετ να είναι εκείνος που λύτρωσε την Σιένα, καθώς ευστόχησε σε σουτ δύο πόντων 14 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της αναμέτρησης και διαμόρφωσε το 73-75. Ο Ζακ Μόρλεϊ αστόχησε σε σουτ επτά δευτερόλεπτα πριν από το τέλος και δεν μπόρεσε να οδηγήσει το ματς στην παράταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα