ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Να είμαστε ακόμη καλύτεροι"

Την βελτίωση της ομάδας του πάνω σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα θέλει να δει ο Αργύρης Πεδουλάκης στην αναμέτρηση της Κυριακής (13/01) απέναντι στον Κολοσσό και ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα και συγκέντρωση.

"Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Ο Κολοσσός έχει κάποιες απουσίες, υπάρχει και η αλλαγή προπονητή, οπότε σίγουρα θα έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι τους, ενώ και η ψυχολογία τους θα είναι διαφορετική, όπως γίνεται συνήθως όταν γίνεται μια τέτοια κίνηση. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε μια θετική εμφάνιση

και να δούμε κάποια πράγματα στα οποία έχουμε εστιάσει την προσοχή μας και να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι", είναι τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης ενόψει του ματς απέναντι στους Ροδίτες.

Από την πλευρά του ο Ρόκο-Λένι Ούκιτς είπε: "Το πρώτο που απαιτείται από εμάς είναι να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλό μας. Θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, έχοντας ως δεδομένο την απουσία του Διαμαντίδη. Απουσίες έχει και ο αντίπαλός μας όμως, που είναι σίγουρο ότι ειδικά παίζοντας στην έδρα του θα προσπαθήσει να κάνει το κάτι παραπάνω, έχοντας αυτό ως πλεονέκτημα. Θέλουμε τη νίκη όπως πάντα, αλλά θέλουμε και να φανούμε καλύτεροι, κερδίζοντας χρόνο στο παρκέ ως ομάδα, ενόψει και της συνέχειας στην Ευρωλίγκα και στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα