NBA | Επιστρέφει ο ηγέτης της Ουάσιγκτον!

Το ντεμπούτο του με τους Ουίζαρντς για φέτος αναμένεται να πραγματοποιήσει απόψε ο Τζον Ουόλ, ο οποίος όπως φαίνεται έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Ο 22χρονος πόιντ γκαρντ (1,92μ) βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από το Σεπτέμβριο, λόγω προβλήματος στην αριστερή του επιγονατίδα, και μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι της ομάδας του. Σύμφωνα, όμως, με την ενημέρωση από το ιατρικό και το τεχνικό επιτελείο των "μάγων", ο Ουόλ έβγαλε τρεις σερί προπονήσεις δίχως την παραμικρή ενόχληση και πήρε το "ΟΚ" για να φορέσει και πάλι τα παπούτσια του σε επίσημο παιχνίδι!

Το

νούμερο ένα του ντραφτ του 2010 αναμένεται λοιπόν να πραγματοποιήσει -εκτός απροόπτου- την πρώτη του φετινή εμφάνιση και μάλιστα αυτό θα γίνει μπροστά στο κοινό της Ουάσιγκτον, καθώς οι Ουίζαρντς υποδέχονται απόψε τους Ατλάντα Χοκς στο "Verizon Center".

Ο τεχνικός της ομάδας, Ράντι Ουίτμαν, είναι διατεθειμένος να του δώσει χρόνο συμμετοχής, ωστόσο θα παρακολουθεί πολύ στενά την περίπτωσή του και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να τον πιέσει. Από την πλευρά του, ο Ουόλ δήλωσε ότι σιγά-σιγά αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά του και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ολοένα και καλύτερος.

Οι Ουίζαρντς χωρίς τον Αμερικανό ηγέτη και αρχηγό τους έχουν προς το παρόν το χειρότερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα του NBA, μετρώντας 28 ήττες και μόλις 5 νίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα