Κρίσεις πανικού για Σισέ!!!!!!!

Ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν το «παρεάκι» να προμηθεύεται αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά χάπια για να ξεπεράσουν το γεγονός πως οι διοικούντες το Τριφύλλι προσπάθησαν να φέρουν πίσω στην Αθήνα τον Τζιμπρίλ Σισέ...
Αριστερά η εικόνα που ΤΡΕΜΟΥΝ οι (δήθεν) Παναθηναϊκοί. Δεξιά το Τριφύλλι του σήμερα, που τους δίνει λόγο ύπαρξης, καθώς πλέον το μόνο που «πουλάνε» είναι Παναθηναϊκή μιζέρια και δυστυχία...

Κώστας Γκόντζος: «Καλός προς το μέτριος παίκτης
ο Σισέ...»

Απολαύστε πόνο, κόμπλεξ, αγωνία:

*** Ο Σισέ αυτή την στιγμή, είναι ένας καλός προς το μέτριος παίκτης για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα κι αυτό το δείχνει η καριέρα του σε Λάτσιο και ΚΠΡ.

Την ώρα που η διοίκηση του Παναθηναϊκού κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να χαρίσει έστω και λίγα χαμόγελα στον κόσμο του Συλλόγου που δυστυχεί οπαδικά, η αντι-Παναθηναϊκή εφημερίδα Derby News ανακαλύπτει «άκρως επικίνδυνους χειρισμούς των διοικούντων», επειδή θέλουν να φέρουν τον Τζιμπρίλ Σισέ, όσο οι υπόλοιποι παίκτες υπογράφουν διακανονισμούς!

Βάζουν και επτά θαυμαστικά οι αθεόφοβοι, μην τυχόν και μπερδευτεί κανείς και θεωρήσει πως είναι προς τιμήν της διοίκησης που «παλεύει» να φέρει πίσω τον Σισέ!

Με λίγα λόγια μας λέει πως σε όλη την μιζέρια της εποχής (έργο του πρώην μεγαλομετόχου και των διοικήσεων που αυτός όριζε) ΑΠΑΓΟΡΕΥΡΕΤΑΙ μία αχτίδα ελπίδας και προσωρινής ευτυχίας!

Το καλό πάντως είναι πως, έστω και άθελά της, η φυλλάδα του Κώστα Γκόντζου, φανερώνει και στον πλέον ανυποψίαστο φίλαθλο το πραγματικό πρόσωπό της! Αυτό είναι μεγάλο κέρδος που δεν πρόκειται να αλλάξει είτε έρθει ο Σισέ είτε (το πιο πιθανό) όχι.

Τέτοιο «σκούξιμο», τέτοιον πόνο, τόσο μεγάλη φοβία, στα όρια του τρόμου, είχαμε καιρό να ζήσουμε από την αντι-Παναθηναϊκή παρέα που προπαγανδίζει με ψέματα, ανακρίβειες και μισές αλήθειες εις βάρος του Τριφυλλιού. Από τη διετία 2008-2010 για την ακρίβεια.

Το γράψαμε και χθες πως τους (δήθεν) αντικειμενικούς και τους «μισούς Παναθηναϊκούς» τους έχει πιάσει σύγκρυο μόνο στην σκέψη πως μπορεί να έρθει ξανά ο Σισέ στον Παναθηναϊκό.

ΤΡΕΜΟΥΝ την ποδοσφαιρική υγεία, γιατί το προϊόν που πουλάνε στους Παναθηναϊκούς είναι η μιζέρια.

ΤΡΕΜΟΥΝ τις γεμάτες κερκίδες γιατί ο κόσμος θα θυμηθεί το 2010 που παλεύουν να το σβήσουν βιαίως από την «πράσινη» ιστορία.

ΤΡΕΜΟΥΝ την Παναθηναϊκή συσπείρωση.

ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ με τα χαμόγελα Παναθηναϊκών, με παικταράδες παγκόσμιου βεληνεκούς όπως ο Σισέ ή ο Λέτο.

ΤΡΕΜΟΥΝ μην αντιστραφεί το κλίμα γύρω από την Παναθηναϊκή Συμμαχία. Πώς θα πουλάνε μιζέρια, φτώχια και δυστυχία στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

ΤΡΕΜΟΥΝ μην αποδειχτεί –και ας μην έρθει ο Σισέ- πως πίσω από τις προσπάθειες να επιστρέψει ο Γάλλος σταρ στην Αθήνα κρύβονται πρώην και νυν παράγοντες που η φυλλάδα των 400 φύλλων «πετροβολεί» καθημερινά με άδικες κατηγορίες!
Keywords
Τυχαία Θέματα