ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Μοίρασε δώρα και αγάπη στο "ΕΛΠΙΔΑ" ο Εξάστερος!

Στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Ελπίδα" βρέθηκαν την Πέμπτη (20/12) παίκτες και προπονητές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μοίρασαν δώρα, χαμόγελα και κυρίως αγάπη στα μικρά παιδιά!

Οι "πράσινοι" έδειξαν για ακόμα μια χρονιά το κοινωνικό τους πρόσωπο και πρόσφεραν στιγμές χαράς σε παιδιά που τόσο το έχουν ανάγκη αυτές τις μέρες.

"Ηρθαμε να δώσουμε χαρά, ήρθαμε να δώσουμε δώρα αλλά και να πάρουμε κιόλας. Να δούμε από κοντά ποιος είναι ο πραγματικός αγώνας της ζωής και ποια τα πραγματικά προβλήματα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που μας υποδέχθηκαν, αλλά και το προσωπικό για την τιτάνια προσπάθεια που κάνει για να αισθάνονται όμορφα τα παιδιά. Είναι μια πολύ όμορφη προσπάθεια και ήρθαμε να την στηρίξουμε", υπογράμμισε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης πρόσθεσε: "Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ, όλοι η ομάδα χαίρεται, γιατί μπορούμε να δώσουμε έστω και λίγο χαρά σε αυτά τα παιδιά. Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα, δεν μπορώ να φανταστώ όλο αυτό το βάρος που έχουν αυτά τα παιδιά και οι οικογένειές τους τις δυσκολίες που περνούν, αλλά και μόνο με την παρουσία μας εδώ, ελπίζω ότι μπορέσαμε να σηκώσουμε λίγο από αυτό το βάρος από τους ώμους του νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε αυτές τις μέρες. Ολη η ομάδα χαίρεται που βρίσκεται εδώ και ελπίζω να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται εδώ, κοντά στα παιδιά που περνούν τέτοιες δύσκολες καταστάσεις".

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος τόνισε: "Είναι λίγο δύσκολο να μιλήσεις, γιατί με αυτά που βλέπεις τα λόγια γίνονται περιττά. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι το σημαντικότερο είναι να έχουμε την υγεία μας και τίποτα άλλο. Είναι πολύ σημαντικό σε αυτά τα παιδιά να δίνεις χαρά, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. Ο χώρος είναι εκπληκτικός και αξίζουν συγχαρητήρια στο ίδρυμα «Ελπίδα» που έχει κάνει όλο αυτό το έργο. Είναι σημαντικό ότι έχει γίνει αυτή η προσπάθεια και εύχομαι να συνεχιστεί για πολλά χρόνια όλη αυτή η προσπάθεια".

Τέλος, ο Μάικ Μπράμος δήλωσε: "Ολα αυτά σε κάνουν να εκτιμάς τις γιορτές, την οικογένειά σου, τη ζωή την ίδια. Είναι ωραίο να μπορείς να κάνεις τα παιδιά αυτά και τις οικογένειές τους να χαμογελούν. Και τους ευχόμαστε μόνο το καλύτερο. Οι εγκαταστάσεις είναι εκπληκτικές, ο χώρος είναι πολύ καθαρός και όμορφος, εξοπλισμένος άρτια και σίγουρα βοηθά και αυτό τα παιδιά να νιώσουν καλύτερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα