Ήμουν και εγώ στο πριγκιπικό δείπνο…

Ο Κώστας Μπατσινίλας μίλησε για τις εποχές Τζίγγερ και για τους «κομμένους» παίκτες, ξέχασε όμως να πει τι έκανε σε δείπνο με τον Φεϊζάλ...
Ένας ποδοσφαιριστής που έχει γράψει τη δική του ιστορία με το Τριφύλλι στο στήθος, ο Κώστας Μπατσινίλας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τις αποφάσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού, τις οποίες χαρακτήρισε μη λογικές. Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές που είναι προς αποχώρηση και είπε πως πρέπει ο Γιάννης Αλαφούζος να εμπιστευτεί τα θέλω του
Χουάν Ραμόν Ρότσα, ενώ για τις εποχές Βαρδινογιάννη τόνισε πως δεν έχουν καμία σχέση με το σήμερα.

Ξέχασε φυσικά να αναφέρει πως Βαρδινογιάννης δεν υπήρχε μόνο πριν από το 2008 (όταν η δευτερότριτη θέση είχε γίνει συνήθεια), αλλά ήταν μεγαλομέτοχος μέχρι και πριν μερικούς μήνες και κύριος υπεύθυνος για όσα σήμερα βιώνει αγωνιστικά και οικονομικά ο Σύλλογος.

Ξέχασε ακόνα να πει (προφανώς γιατί ξέχασαν και στον σταθμό της Καλλιθέας να τον ρωτήσουν) ποια είναι την άποψη του για τα πριγκιπικά σενάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GreenZone, ο Κώστας Μπατσινίλας φέρεται έδωσε και αυτός το «παρών» στο δείπνο που παρέθεσε στο εστιατόριο «Διόνυσος» ο πρίγκιπας Φεϊζάλ σε πρόσωπα με «πράσινο» background. Στο ίδιο δείπνο που ήταν και ο Γιάννης Γκούμας. Συμπτωματικά, και οι δύο παλαίμαχοι βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μπατσινίλα στον Nova Sport Fm:

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και τις αποφάσεις του Γιάννη Αλαφούζου:

«Νομίζω ότι σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα στον Παναθηναϊκό. Όλες οι κινήσεις που γίνονται στον ΠΑΟ όμως είναι βιαστικές. Σίγουρα, στο ματς με την Βέροια δεν παρουσιάστηκε όπως στα τελευταία ματς αλλά τις αποφάσεις που παίρνει ο κ. Αλαφούζος, δηλαδή να διώξει τόσους πολλούς παίκτες, δεν τις βλέπω λογικές».

Για το αν έπραξε σωστά που εξέφρασε την άποψη του ο Ρότσα στο χθεσινό ματς με την Προοδευτική:

«Ο Χουάν έχει 150% δίκιο. Ο πρόεδρος πρέπει να ρωτήσει τον προπονητή αν του κάνουν ο Βύντρα, ο Σπυρόπουλος, ο Χριστοδουλόπουλος και να του πει αν πρέπει να φύγουν ή όχι».

Για το αν έχουν βοηθήσει οι μεταγραφές που έκανε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι:

«Δική μου γνώμη είναι πως οι παίκτες που πήρε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι δεν έχουν βοηθήσει όσο έπρεπε. Τον Κουίνσι, για παράδειγμα, τον βλέπω αδιάφορο. Τον Σο τον έχουμε δει μόνο σε δύο ματς. Οι Βελάσκες και Πίντο δεν έχουν δείξει πράγματα μέχρι στιγμής. Ακόμα και ο Μπουμσόνγκ φέτος δεν έχει παίξει καθόλου. Βέβαια όλα μαζί κάνουν την κακή εικόνα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σέντερ φορ. Ο Τοτσέ αλλά και ο Πετρόπουλος είναι ίδιοι ποδοσφαιριστές, αργοί και χρειάζεται άλλο παιχνίδι για να τους εκμεταλλευτείς. Δεν μπορείς να παίξεις αντεπιθέσεις με αυτούς επιθετικούς. Το μόνο που διαχειρίστηκε ο Χουάν και το έκανε πολύ καλά ήταν η ψυχολογία».

Για το αν μπορεί να στηριχθεί ο Παναθηναϊκός σε νέα παιδιά:

«Κάποια παιδιά μπορούν να κάνουν καριέρα αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού. Από την στιγμή όμως που δεν μπορούν να γίνουν μεταγραφές δεν γίνεται κάτι άλλο. Θα πρέπει να στηριχθεί στις ακαδημίες».

Για το αν υπάρχει κίνδυνος να βρεθεί ο Παναθηναϊκός σε ανάλογη θέση με την ΑΕΚ:

«Σε σχέση με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός έχει μερικούς βαθμούς παραπάνω. Πιστεύω όμως πως τα πράγματα για την ομάδα είναι πολύ δύσκολα».

Για τη σύγκριση που γίνεται με την εποχή διοίκησης Βαρδινογιάννη:

«Τις προηγούμενες εποχές μπορεί να αισθάνονταν αδικία οι ποδοσφαιριστές που φεύγουν, παντού συμβαίνει αυτό. Αλλά η εποχή του Βαρδινογιάννη με τη σημερινή δεν έχει καμία σχέση. Δεν ξέρω τι γίνεται στο εσωτερικό της ομάδας. Αιωρούνται πολλά πράγματα».
Keywords
Τυχαία Θέματα