ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | "Απ' τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου το ελληνικό!"

Ως ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων της υφηλίου χαρακτήρισε το ελληνικό ο σέντερ του Περιστερίου, Ντάριν Ουίλιαμς, από... το "παγωμένο" Σικάγο όπου βρίσκεται για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η ομάδα του θα συνεχίσει και το 2013 να έχει ανοδική πορεία...

Τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου ο Ντάριν Ουίλιαμς:

Για την Ελλάδα: «Οι εμπειρίες μου στην Ελλάδα είναι

εξαιρετικές. Οι Έλληνες είναι ένας φιλόξενος και καλόκαρδος λαός, που του αρέσει να γελάει. Μου αρέσει πάρα πολύ η χώρα σας. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου και περνάμε ευχάριστα τόσο εντός, όσο και εκτός του παρκέ».

Για την κατάσταση του Περιστερίου: «Η μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας μας είναι αρκετά καλή και βοηθά σημαντικά το όνομα του Περιστερίου στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι από τα καλύτερα στον κόσμο. Υπάρχουν κάποιες σπουδαίες ομάδες που διαπρέπουν και στην Ευρωλίγκα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Εμείς έχουμε ανοδική πορεία και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε ανάλογα και το 2013».

Για το τι προβλέπει για το τέλος της σεζόν: «Νομίζω πως μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας, που κατ’ αρχήν είναι η παραμονή στην κατηγορία. Εφόσον συνεχίσουμε να παίζουμε όπως και στο δεύτερο μέρος και στην παράταση του τελευταίου μας αγώνα απέναντι στον Κολοσσό, θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο στο πρωτάθλημα. Έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας».

Για τους συμπαίκτες και τον προπονητή του: «Οι συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικοί. Με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρήγορα στη νέα μου καριέρα. Είμαστε μια “οικογένεια”. Θέλω να σταθώ επίσης και στον κόουτς, που επίσης είναι δίπλα μου. Είναι η πρώτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής και τα πηγαίνει περίφημα. Μας δίνει κίνητρο να παίζουμε συνεχώς όλο και καλύτερα και παίρνει από τον κάθε παίκτη το 100% των δυνατοτήτων του».

Για το τι εύχεται: «Εύχομαι στους φίλους του Περιστερίου να έχουν χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος, δίπλα στις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τους θέλω έτοιμους εν όψει του επόμενου εντός έδρας παιχνιδιού μας απέναντι στο Ρέθυμνο. Η συμβολή τους στη μέχρι σήμερα πορεία μας είναι κάτι παραπάνω από σημαντική και εύχομαι να είναι ανάλογη και το 2013».

Keywords
Τυχαία Θέματα